ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
forgy Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/2/2006
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Krasa, nadhera. Martinka bude mat radost
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
no doprčic pěkný :) tos šudlal i teho mloka :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
frajarka bude asi hoodne spokojena.hezkej mazlik.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/8/2008
Forgy, krásny kúsok. Určite má z neho radosťHappy
" Najväčším vzrušením nie je zabíjať, ale nechať žiť. "
J. O.Curwood
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/16/2007
dakujem Happy som rad ze sa paci , mal som s toho obavy hlavne s tej jasterice Laugh ono to vzniklo tak , ze davnejsie som choval parik gekonov , ktorim sa podarilo splodit dve male gekoncata a frajarka sa na ne strasne naviazala , ale zial musel som ich dat s casovych dovodov niekomu kto sa o gekonciu rodinku postaral lepsie a frajarka bola s toho smutna , tak toto je taka nostalgia ... nozik sa jej pacil cely vecer ho doslova hladkala Laugh a kazdemu ho teraz ukazuje Happy
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Forgy:Takže jí v podstatě sypeš sůl do hojících se ran?Wink
Pěkná práce(ta kudla s plazem)Jen je otázkou jestli to frajárka dostatečně ocení.U mojí drahé polovičky už jsem to vzdal.Její výraz byl totiž většinou takový jako výraz hlavního dětského hrdiny z filmu "Obecná škola" kdy očekával k narozeninám vzduchovku a on to stojan na noty.Nebo jak jej známe z dob nedávno minulých-k vánocům slipy a ponožky....Wink Happy
Ale koukám že u tvojí se asi chytil(ten nožík)
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
hehe Lades no v podstate mas pravdu , trochu som ju s tym posolil , ale pochopila to spravne , ona si ich totizto chcela nechat ale nevie aka to je starost , odchovavat cvrckov a cervov a potom krmit kde to krmenie zaberie aj hodinu /musis im to doslova strkat do papule pinzetou a pod.../ , tak teraz ma aspon jastericu o ktoru sa nemusi starat a moze ju hladkat kedy chce a kolko chce Laugh , a co sa tyka toho spravne vybraneho darceku no ono je to tak ze je tomu rada ma umelecke vzdelanie a velmi si ceni rucnu pracu , akurat bola trochu sklamana tou velkostou , lebo oficialne to nosit moc nemoze , pracuje ako pedagog a asi si to nemoze dovolit nosit noz medzi detska , ale slubil som jej ze este urobim nieco nenapadne male na krk co by mohla mat pri sebe stale ako sperk Happy

edit: a tam na tom priveskovom nozi bude zrejme pavuk ... to je dalsia kapitola ktoru objasnim radsej pod fotkami toho noza Laugh
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
Pavúk?Co trpí arachnofobií?Wink Laugh
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
praveze naopak Laugh aj tie sme uz chovali teda este chovam a 4 samice si dokonca pomenovala po spolubyvajucich bab z intraku Laugh ale to som uz prezradil pointu Sad Laugh
Posláno:

Štamgast
dalsia rychla kudla na objednavku ... celkova dlzka 26 cm , cepel 6 mm drevo tusim bubingo , taky na medvede a rubanie triesok Laugh

forgy vložil tyto přílohy:
kudlak.jpg.jpg
kudlakpuzdro.jpg

Posláno:

Štamgast
Pěknej,co máš v paketu?Osobně bych udělal jen míň zobákózně výraznou záštitu(trošku kratší,ale jen ždibec tak 5mm)Wink
Posláno:

Štamgast
Diky Ladesu v pakete je 12060 a 19312 , s tou zastitou mas mozno pravdu je to trocha prehnane ale majitel je spokojny , je to v podstate moja prva kudla z takou zastitou a vsade maju "odbornici" nazor ze ta zastita by mala byt taka a onaka a asi som si to moc zafixoval a prehnal to Laugh ale osobne mam radsej tie finkoidne bez toho zobaku a este jedna foto Happy

forgy vložil tyto přílohy:
kudlak1.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/8/2008
Forgy, osobne by som volil dutý výbrus pri tej hrúbke ale ak je určený na hrubšie zaobchádzanie tak je to v poho. Pekné púzdro, úplne pasuje k nožu.Happy
" Najväčším vzrušením nie je zabíjať, ale nechať žiť. "
J. O.Curwood
Posláno:

Štamgast
No obrousit se to dá vždycky(ta záštita),nastavit už neWink
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/2/2007
Ahoj Forgáči.
Ta kudla nemá chybu.Je to jemná a dokonalá krasavice.Nazval bych ji Pelageja.Razz Razz
Posláno:

Štamgast
no to je jasne ale uz to necham tak ale tato kudlicka sa mi celkom zapacila , dobre sa to drzi a ma to svoju vahu , ak bude cas konecne si spravim kudlu pre seba , taku na ten survival /na klobasky a slaninu pri taboraku / ci ako sa to vola Laugh ja som taky somar vzdy ked si vyrobim noz a domnievam sa ze to bude konecne pre mna vzdy ma niekto presvedci Sad
robo : dutaky neviem ale aj toto ma vdaka vysokemu vybrusu a fazety dobru rezavost , ale skusim raz urcite Wink
Posláno:

Štamgast
Lodivod napsal:

Nazval bych ji Pelageja.Razz Razz

diky Happy a co alebo kto to je ? znie to dobre , ze by som si zacal davat nozom mena ? Laugh hmm
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/2/2007
Tak s příjmením by to bylo asi Pelageja z Kefalénie ( Řecko)Happy
Je to hrdinka z filmu Mandolína kapitána Coreliho. Jemná, divoká a krásná žena, jako ta kudlička. Já kudličkám dávám jména,... podle jmen je mám uloženy v počítači , mám hned přehled o jakou jde. (... není to pak ta a ta kudla co ji má ten a ten...)Happy
I ten copánek se ti u ní povedl.Razz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/4/2007
Forgy klobuk dolu - v jednoduchosti je krasa, nic preplacane, vymakane detaily ... taketo noze sa mi veeelmi pacia.Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/7/2005
nazdar forgy vidim ze sa ti podaril ten vyplet okolo zapastia noz je super i dizajn Wink
Hneva ma ked mi nieco nefunguje... No viac ma vie nahnevat ked neviem preco to nefunguje!... :-D
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum