ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
forgy Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/16/2007
diky
Palo : ten vyplet sa mi moc nepodaril , malo to byt vypletane 4 svihlami a do gulata , zial nemam dobre svihle , vsetko sa mi trhalo pri vypletani tak som to len takto Happy
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2002
Ten poslední kousek - moc pěkný, moc vkusná barevná kombinace i dizajn. Fakt dobrý. A já jsem rypák vybíravej.
Proč mi vždycky vyjde příspěvek na začátek nové stránky?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2002
Ty, Forgy, ten futrál je parádní, ale přece jen ... Asi bych tu zdobící linku kolem okraje nevyřezával (nebo když, tak vopravdu ostrým nástrojem a tydlecty drážkovače brousit Angry ), ale spíš za mokra tlačil. Je docela škoda, že ten řez je dost chlupatej, jináč je to špičkový.
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
diky dany som rad ze si niekto vsima aj taketo detaily , ono to nieje rezane ale vytlacane a dost sa mi tam ta koza potentovala a pri moreni mi to nejak rozpilo viem je to hruza , ale co uz , su to v podstate moje prvotiny , je sa este co ucit a zlepsovat ...
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/24/2002

Pěkná, stylová kudla, nemá chybu. Zdravím.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Forgy: kudla pěkná, kor dřevíčko.. jen by mi tam víc seděla krapet širší čepel aby opticky navazovala na tu šířku ručky u záštity.. jinak copánek se sice nepovedl, ale jestli chceš a připomeneš se mi na PPN, tak tě naučím plést copánky dokulata, je to hezčí než klasický plochý copánek ze třech.. ten se hodí spíš když proplétáš střed řemenu aniž by to bylo dořezané do konců..

co se týče švihlů, jestli nemáš broušenou hovězinu nebo věpřovici, ze které by sis to řezal, je nejsnadnější cesta si švihly koupit už hotové, popřípadě se prodávají na Florenci už hotové pletené copánky v metráži..
http://kutil-florenc.cz/category/kozene-reminky
Posláno:

Štamgast
Samurai napsal:

co se týče švihlů, jestli nemáš broušenou hovězinu nebo věpřovici, ze které by sis to řezal, je nejsnadnější cesta si švihly koupit už hotové, popřípadě se prodávají na Florenci už hotové pletené copánky v metráži..
http://kutil-florenc.cz/category/kozene-reminky

Diky Samurai ja si to rad urobim sam nie ze by som bol insolventny a nekupil ale vsetko okolo kudiel si robim sam , viac sa s toho potom clovek tesi , chapes ako to myslim Wink a mile rad sa na Knifeshow pripomeniem a nieco sa naucim ,svihle skusim zohnat tu na slovensku tusim som aj nasiel daky obchod s takym tovarom .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Ahoj Forgi, dnes som vďaka tebe prežil príjemné popoludnie. Wink Konečne som si vychutnal kovanie damašku na živo a v pohode. Lipovú mi to nenahradilo ale aspom čosi... Popri debate vykul Forgi jednu čepel, sľúbil že na jeho nôž.Laugh . Snáď sa ti to podarí.Wink Keďže som zabudol foťák tak len mobil.

Gofi vložil tyto přílohy:
Forgi.JPG.jpg
Forgi_01.JPG.jpg
čepel_forgi.JPG.jpg
forgi_02.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Shocked gofi ja ta zabijem Angry Laugh Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Sori, chcel som sa ťa spítať. Ale kto ťa pochváli ak nie druhý ľudiaWink
Posláno:

Štamgast
což mi připomnělo.. Forgy, nasdílíš mi někam ty fotky jak dělal Romano futrál? ať z toho možu zmastit návod.. díky..
Posláno:

Štamgast
jeha same mne to uplne vyfucalo z hlavy , zajtra ohlasim aj frikiho a dame to dokopy , dobre ze si sa pripomenul ...
gofi pohodka Wink dik za navstevu
Posláno:

Štamgast
tak som zase nieco po dlhom case vypotil Happy 14260 , orech , dlzka 29 cm ,hrubka 6 mm , inspirovane uz ani neviem cim , ze by Winkler ? Laugh to asi nie Laugh

forgy vložil tyto přílohy:
01001.jpg.jpg
01002.jpg

Posláno:

Štamgast
forgy: řemínek sis pletl sám? od minule o dost lepší.. jen to spojení konců chce doladit, buď uzlíkem následně zalepeným, proplést a konce prostě omotat nití stejné barvy a za nití ustřihnout konce Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2007
Na spoj toho pletence by se hodil i turbánek či nějakás růžice (...nebo tam je?), vypadala by pěkně i mosazná trubička či malorážková nábojnice na volných koncích. Ale nožík Shocked moc líbivý

Optimismus je způsoben nedostatkem infomací.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/16/2007
Miloši ten se povedl si prostě jedničkaHappy

Nehledejte chválu. Hledejte kritiku. - Paul Arden
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Miloši tak ten je totálně bezva.Tvar špica (takový já možu) a do toho ta kresba oříšku-špica.Wink slint
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Ládes napsal:
Miloši tak ten je totálně bezva.Tvar špica (takový já možu) a do toho ta kresba oříšku-špica.Wink slint

jo jo, todle podepíšu!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Wink jak se poslední dobou nevyjadřuji, tak tady musím ...... SQĚLEJ !!!!!!!!!!!!!! Happy
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Moc pekne!!! "Kuchynakovy" tvar cepele je opravdu nejpraktictejsi.
Z
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum