ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
forgy Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2007
tento posledny je tak ako by som to najlepsie vystihol ... "kuchynak na steroidoch"
Wink ale podareny to sa musi uznat

"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/7/2005
Shocked no co dodat......... jednoducho jednoduchy a pritom tak tajomne krasny Wink .....
Hneva ma ked mi nieco nefunguje... No viac ma vie nahnevat ked neviem preco to nefunguje!... :-D
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/16/2007
Same : Jo remienok som plietol sam podla tvojich rád diky Wink koniec je zapleteny do seba a omotany teda skor ouzlenyHappy zial turban nezvladnem , cely vecer som to skusal podla vselijakych navodov a som z toho jelen Laugh
Ladesku: diky Happy priznam sa ze ked som ten noz robil mal som podvedome v hlave prave tvoje kudly a ked som tvaroval rucku zase Mudžahedinovu šariju ale prvotna inspiracia bola jednoducho asi u Winklera Laugh
Vysledok : jednoduchy kuchynak na stereoidoch ako podotkol Križo Laugh Laugh
Je to tak trochu zakazka , zadanie znelo jednoduchy odolny nož do lesa na taborenie myslim si ze sa celkom podaril a dufam ze zakaznik bude spokojny ... trochu som blbol z fotakom tak pridam este zopar foto

forgy vložil tyto přílohy:
01003.jpg
01004.jpg
01005.jpg
01006.jpg

nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
zaujinave ukoncenie na konci rukovati to som si hned vsimolHappy dobre to tam vyzeraWink
Hneva ma ked mi nieco nefunguje... No viac ma vie nahnevat ked neviem preco to nefunguje!... :-D
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/2/2006
Cau Milosi Happy Pochvalim aj tu. Velmi krasna kudla a ako vidim aj do dreva ide Laugh . Vrkocik velmi podareny. Snad ho este stihnem vidiet nazivo.
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...tak ty si teda umíš vybrat dřevo,to by jsme hádaly dva dny...vypadá to jak z hodně drahý pažby,opravdu pěknej heft
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Naozaj prerasteny kuchynak, ale velmi podareny. A ta rucka s k nemu vyslovene hodi. Ten zliabok je len samoucelny alebo ma nejaky skryty vyznam?
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Gratulujem novému majiteľovi ku krásnemu nožu ! Ten teda je ! Dôkaz toho, že domáce drevo sa vyrovná exotike.
....a k tej kovanej čepeli bohovsky pasuje....Wink
Posláno:

Štamgast
dakujem dakujem som rad ze obycajny noz dokaze takto potesit , nadarmo sa asi nehovori ze v jednoduchosti je krasa Happy
k tomu orechovemu drevu , je to odrezok z tej forsne co som doniesol do Lipovej a tusim v sobotu sa to pililo na takom malom cirkulariku :) pacilo sa mi ako kazdy kusok mizol pod pazuchami okolostojacich Laugh dufam ze si tam najde kazdy kusok zo zaujimavou kresbou
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Forgi pekný nôž aj bez kovovej záštityLaugh . Tvrdil si že máš rád nože zo záštitou, a predsa to je pekné aj bez nej.Wink Len tak dalej.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Ahoj
Musim zareagovat,ještě než vyrazím do lesaHappy.Ten nůž mě skoro "vyrazil dech",tvarově a materiálově přesně podle mého gusta,o zpracování ani nemluvím.Takže se přidávám k ostatním,fak pecka....Wink.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/14/2008
Tak ten bych si dovedl představit, že si vezmu s sebou na čundr. Moc pěknej Shocked
...šak ono se to jednou povede...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
takovyhle noze muzu, jenom houst.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Ahoj Miloši ta kudlička z té 14 260 Shocked to je pěknej mazlik
POKUD MÁTE DOTAZ PIŠTE NA MAIL
Posláno:

Štamgast
dakujem Happy
pridám ešte puzdro . Dá sa nosiť aj horizontálne a zakaznik chcel aj nejaku brašňu na firesteel a keramicku tyčku tak som to vymyslel takto . Spočiatku sa mi to tam nehodilo ale nakoniec mi to tam ani nevadi a je to prakticke ...

Gofi : hej hej zaštita by bola fain ale to by dost ovplivnilo cenu takže tam nieje ;) chystam podobný v damašku a tam zaštita urťčite bude Wink

forgy vložil tyto přílohy:
puzdro.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Moc pěkný kousek, radost pohledět!
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Sikovne puzdro..... Wink este trochu zdokonalit sitie hlavne okolo ostria.. a je to oki Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
tak si neviem predstavit komu by sa ten posledny mohol nepacit ..Happy Wink ..a zastita mi tam osobne vobec nechyba, prave naopak..takto je paradny..dik za foto!! Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/21/2007
Miloši, je to ,,fasa".Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
traffic_juzz napsal:
tak si neviem predstavit komu by sa ten posledny mohol nepacit ..Happy Wink ..a zastita mi tam osobne vobec nechyba, prave naopak..takto je paradny..dik za foto!! Happy

Ja som netvrdil že mi chýba, Miloš má slabosť pre záštity. Happy Som zvedavý na ten damašk. AhojWink
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum