ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Hejkal von Sovinec Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/10/2008
To je dobré, s tou Trojkolou Happy Pro příští projekty tu tedy mám jednu luxusní inspiraci ...

Pavel Vích vložil tyto přílohy:
33168541_2102627826622925_4981404044581928960_o.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Pavel Vích napsal:

No, čím roztloukáme ? Já na to mám už léta super louskáček - sika kleště ... Nastavíš a louskáš. A nedrtíš. Grin

A bereš si je s sebou i na procházky?mrGreen

Jo, trubkáč byl super, to téma mě bavilo. Wink

Tak ta druhá trojkola je moc krásná. Potíž je v tom, že sice bych možná i měl chuť nějakou stavět, jenže stejně jako s 3bantem s tím pak nemůžu na silnici. Ten proces legalizace je pak tak zdlouhavý a drahý, že je lepší koupit Morgana...
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:
Štamgast
No jasně .... že ne Laugh
To rozhodně, protože Ti z "dostupných" tříkolek pak zbývá asi tak Reliant Kitten (ovšem to jedno kolo vepředu ...) , Piaggio a nebo hadraplán ... Ale zase je to dvoutakt Happy
Posláno:

Štamgast
Jo hadraplán by mě bavil, to zas jo. :) A slušel by mi. Jezdil bych do levé zatáčky jak tatínek bez maminky(protiváhy) po dvou kolech a očesal bych všechny ty připínací vehementy na spodní rouře... Žel v rodině nezůstal...

Kříž. Někdy je to trochu kříž, každý si neseme ten svůj a asi je fuk, jestli jsme křesťani nebo cokoliv jiného... Zapomněl jsem sem dát tenhle šperk ze staré svářkové oceli po kamarádovi šperkaři Jirkovi Tomancovi. Baví mě ta struktura co vylezla po leptání, vlastně to vypadá jako dřevo....
Dával jsem to i na FB s nadějí, že bude příspěvek a moje stránka trochu víc vidět. S nožema je to ve světě internetu teď trochu kříž. Já je sice považuju za šperk a zároveň nejstarší nástroj lidstva, ale FB je má za zbraně a v rámci budování krásného nového světa je ukazuje poslední dobou o něco méně. (Co kdyby to v někom probudilo skrytého násilníka.)
Tak se držte fóra a choďte sem. Na FB možná bude nožů míň a míň...

Prodáno

Hejkal von Sovinec vložil tyto přílohy:
P1210912.JPG.jpg
P1210914.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Shocked Tak i po zvětšení to pořád vypadá jako dřevo, neuvěřitelné!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/18/2011
Veľmi pekné. Aj ja som si spočiatku myslel, že je to drevo. Happy
Posláno:

Štamgast
Šroubovák. Dej tam buxus, bude to luxus. Matroš N690 a mosazné nýty, jeden z nich dutý. Objevila se tu potřeba vyrobit malý šroubovák a mám docela radost, že se z něj vyklubal prima šperk. Je to vlastně klíč k tajné skrýši, ale na odtajnění si počkáte do příštího týdne...

P1220111.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Pěknej. No, už jsi odtajnil docela dost, řekl bych ... Laugh Jsem na něj zvědav.
Posláno:

Štamgast
Hrušky. To nám to letos ale hezky uzrály hrušky. Brouzdám se spadaným listím, ty nejžlutější vybírám, krájím je a dělím se o ně s nejbližšími. Ty co jsou ještě zelené ukládám do lísky na později a ty otlučené nakrájíme na křížaly. Když dva se rádi mají i v říjnu je jak v máji. A když se mají tak moc rádi, že jeden druhému chce darovat takovouhle pěkně uzrálou kudličku, je svět pořád v pořádku. Bylo mi potěšením zase po čase dělat takovou dvojici pro zamilovaný pár. Na každém noži je pak tajná skrýška a v ní je možná celý strom. Protože zasadit strom je skoro tak velká radost jako mít vedle sebe milující bytost... Je asi fuk, jestli zrovna svítí slunce, nebo se plíží podzimní mlhy. Stejně tak je fuk, jaké mají tyhle nože rozměry. Ale abych vás neošidil, tak ten větší má celkem 235 mm, čepel 105 mm, menší má 208 mm a 96 mm čepel. Na střenkách je stoletý buxus, co rostl tady u nás přímo na hradě než ho vyťali. Kování mosaz, ocel 19 356, pojistka sovinecká. A jako bonusový šperk je k nim šroubovák z oceli N690 taky s buxusem...

Prodáno / Sold

P1220114.JPG.jpg
P1220115.JPG.jpg
P1220116.JPG.jpg
P1220117.JPG.jpg
P1220118.JPG.jpg
P1220120.JPG.jpg
P1220105.JPG.jpg
P1220106.JPG.jpg
P1220119.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/26/2011
Krásný kudličky! Je to moc hezký, když dva mají stejný směr... A že by v těch schránečkách bylo semínko z hrušky?
Posláno:
Štamgast
A to jsem se zase přecenil, koukám .... Laugh Moc pěkný nože. A příběh jakbysmet. Co mě ovšem moc baví, že jsi jim k tomu dal jenom jeden šroubovák.
Posláno:

Štamgast
No jasně, mají se rádi, tak si ho budou půjčovat. :)

Recyklát. Co nám to tu zbylo? Kus svářkové oceli navařené natupo na ocel 19 356. Zbytek z výroby jiného nože je přece škoda vyhodit, když se z něho dá vyrobit něco milého a hezkého. No a ten parůžek se stejně na nic jiného nehodí. Tak je tu malý šperk co se dá nosit na krku, nebo v kapse. Na houby bude parádní, ale krajíc chleba by s ním byl asi dost boj. Celkem má 147 mm, čepel 61 mm.

Prodáno

P1220121.JPG.jpg
P1220126.JPG.jpg
P1220129.JPG.jpg
P1220131.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Tak si do kafe holt chleba nakrájíš. Myslím tím bílý kafe, ne espreso.Happy
Ale je to móóc pěkná hračka!!!Applause
Posláno:

Štamgast
Bojovnice. Hubená, štíhlá, subtilní, ve slušivé drátěné košilce s bronzovým kroužkem na ozdobu. Celkem má 216 mm, čepel cca 115 mm. Ocel 19 356. Sice menší a hubená, ale přesto plnohodnotná kudla, co se krajíce chleba ani kusu masa nezalekne. Dlouho jsem zase nedělal nože v tomhle stylu, tak jsem si chtěl udělat radost. Třeba udělá radost i někomu z vás. Je volná, takže si klidně pište o cenu mailem.

K prodeji

P1220138.JPG.jpg
P1220139.JPG.jpg
P1220140.JPG.jpg
P1220142.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Tyjo, skoro jsem myslel, že jsem omylem kliknul na první stránku ... Grin Pěknej kousek !
Zbytkové hospodářství se mi taky líbí. Pěkné dny tam u vás pod hradem...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Funguje dokonale! 🤠✌️

Jardah vložil tyto přílohy:
IMG_8165.jpeg.jpg
IMG_8166.jpeg.jpg
IMG_8164.jpeg.jpg

K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Paráda, jsem rád že slouží. :)

Takhle při neděli si tu šudlím ptáka. Před obědem u stolu, pohodová hudba, brýle, šmirgl a oboustranná lepící páska... Je to prima meditace a těším se u toho na zítřek do dílny až to všechno sesadím. Jsem rád že patřím mezi ty, co se můžou v neděli těšit na pondělí...
... Jo a kdyby někoho fógl zajímal, můžete číhat až vyletí. Zatím je volný, tak uvidíme kdo ho chytí....

P1220150.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Už teď vypadá dobře, jsem zvědav na výsledek ...
Posláno:

Štamgast
Zlatý pták Rozednívák.

Sedíš takhle na kopci, na kraji lesa opřený o ten největší jasan. Ještě je docela tma, do východu slunce chvíle zbývá. Den se teprve rodí. Sem tam už ale tíkne nějaký ten pták co by chtěl přivolat slunce. V hlavě necháváš doznívat sny pomalu odcházející noci a v duši máš uklizeno pro nový den. Na obzoru už se jasní a v jednom jediném okamžiku na prvním paprsku vycházejícího slunce vletí Ti do srdce sluneční pták. Viděls ho? Možná ani ne, byl to jen zlatý záblesk. V tu chvíli všichni ptáci v okolí spustili svůj zpěv. Ty ale slyšíš hlavně zpěv slunečního ptáka. nikdy ho nikdo neslyšel ušima, ale každý kdo se s ním potkal potvrdí, že jeho zpěv je nejkrásnější, protože zní v srdci a rozechvívá celou duši. V tom okamžiku kdy zazpívá, zrodí se nejenom nový den, ale zároveň máš pocit, že se znovu narodila tvoje duše. Všechny strasti a temné stíny kterými prošla, zůstaly někde za tebou v temnotách a ty jdeš znovu světem s očima plnýma dětského úžasu. Svět je prostě krásné místo k životu. Jo jasně, slunce zase zajde, někdy přijdou mraky, sněhové vánice i mráz. Dlouhé noci plné plíživých chmur a beznadějí, ale vzpomeň si, vždycky ho můžeš potkat znovu. Stačí projít skrze všechny ty tmy, vyjít před rozbřeskem na kopec a počkat si na něj. A kdybys někdy zapomněl, je tu tenhle symbol. Kudla, kterou můžeš nosit v kapse a kdykoliv ji vezmeš do ruky, vzpomeň si jak Tvá duše zpívá a tančí, když ji rozzáří pták Rozednívák...
Nůž z oceli 19 356 se střenkami vyřezávanými ze sto let starého hradního krušpánu, bronzovým kováním a sovineckou pojistkou. Má celkem 205 mm s čepelí 89 mm.

Prodáno.

P1220155.JPG.jpg
P1220156.JPG.jpg
P1220159.JPG.jpg
P1220160.JPG.jpg
P1220161.JPG.jpg
P1220164.JPG.jpg
P1220165.JPG.jpg
P1220166.JPG.jpg
P1220168.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Zase jeden, co by sis ho nejraději nechal ... Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum