ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
MANIAC Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/23/2008
Jak jsem slíbil, tak jsem se (možná) polepšil. Možná, že přibudou ještě vruby na rukojeti, aby neklouzal v oslizlé ruce.
Čepel: Lauri carbon 125. Rukojeť: mosaz, fíbr, bukový lignamon a dub.
Celková délka 253mm.

MANIAC vložil tyto přílohy:
DSC01855.JPG.jpg
DSC01856.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Čepel: Oncudora San. Rukojeť: nerez, fíbr, lignamon, krajkové dřevo.
Celková délka: 260mm, čepel: 120mm.

DSC01940.JPG.jpg
DSC01941.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/26/2007
Máš to pekné, len mi prosím Ťa povedz, čím si napustil to krajkové drevo. Ja som si ho tiež kúpil, ale na správnu úpravu som neprišiel. Stále tam ostávajú mäkké nenapustené plôšky. Z obrázkov mám pocit, že sa Ti stalo to isté Angry .
Posláno:

Štamgast
Mimo napsal:
Máš to pekné, len mi prosím Ťa povedz, čím si napustil to krajkové drevo. Ja som si ho tiež kúpil, ale na správnu úpravu som neprišiel. Stále tam ostávajú mäkké nenapustené plôšky. Z obrázkov mám pocit, že sa Ti stalo to isté Angry .

Dřevo napouštím teakovým olejem a po dvoufázovém napouštění namažu Sno-Sealem. Napuštěné to bude asi celé. Ty světlejší plošky jsou ve dřevu a dělají tam tu krajku. Tak buď v klidu, ta kresba je normální věc.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/25/2007
Pěkná kudla Happy jen se zeptám z toho fota to není moc poznat značku razíš ?a co přesně znázornuje slo by detailnější foto díky ondra
Na nožík se neváhejte optat nejlépe telefonicky 728 605 129 .
Posláno:

Štamgast
Oncudora San napsal:
Pěkná kudla Happy jen se zeptám z toho fota to není moc poznat značku razíš ?a co přesně znázornuje slo by detailnější foto díky ondra

Značka je dělaná gravírovacím perem a měla by znázorňovat ostnatý drát. Ještě to nemám moc v ruce a navíc ten klumpr děsně vibruje a dělá bordel. Jinak doufám, že tuhle značku už nikdo nepoužívá.

DSC01955.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/25/2007
Díky za odpověď myslím si že ji nikdo nepoužívá .Líbí se mi to takový jednoduchý,pokud by si si chtel dělat raznici sám tak myslím že nebudeš mít problém jí vyrobit ma v poho tvar co se týče výroby Happy
Na nožík se neváhejte optat nejlépe telefonicky 728 605 129 .
Posláno:

Štamgast
Na raznici se zatím necítím, to bych výrobu spíš někomu svěřil. Happy
Posláno:

Štamgast
Jelikož je zítra svatba, tak už to sem snad mohu vložit.
Čepel je ze Sheffieldu 175mm dlouhá, celková 302mm.
Záštita je nějaká uhlíková ocel (fakt nevím, co je to zač), rukojeť je z nádoru, kůže, fíbru a dřeva Wenge.

DSC02320.JPG.jpg
DSC02321.JPG.jpg
DSC02322.JPG.jpg
DSC02323.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Přihodím další kudlu.
Čepel je od firmy Kankaanpää délky 140mm
Celková 255mm.

DSC02494.JPG.jpg
DSC02495.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Nějaká pouzdra ...

DSC02431.JPG.jpg
DSC02430.JPG.jpg
DSC02496.JPG.jpg
DSC02497.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
A ještě jedna dodělávka z nože-nůž

DSC02499.JPG.jpg

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Ten Sheffield moc pěknej, ale kuli tomu nepíšu, teda né že bych ti nechtěl skouknout a pochválit nože, to ne Happy
Ale k raznici, poptej Gonzu, je tady registrován (teda opět, abych někoho neurazil, kovorytců je jistě víc) ale sám mám od Gonzi 2 raznice, malou a velkou a nemůžu si je vynachválit. Hlavně to ale dostane šmrnc, dělat znak rukou je dobrý, ale raznicí, je to mnohem čisčí a možná ač to slovo nemám moc rád, profesionálnější Happy
Mat

PS: co se týče znaku, trochu mi uniká smysl proč zrovna ostnatý drát (koncentráky, zakázané zony atd Sad ale asi máme každý nějaký důvod. )
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/2/2006
Maniac prosim ta co maju runy spolocne s ostnatym drotom a s tym nozom ku ktoremu je to puzdro?
Posláno:

Štamgast
Ahoj Mate, děkuji za radu, zkusím ho kontaktovat. Za zeptání nic nedám.
K tomu znaku, nejde o nic tak strašného, jako byli koncentrační tábory a ani o nic tak lákavého, jako zakázané zóny (nebo erotogenní zóny Razz ). Jde spíš o jakési vyjádření nesvobody.
Posláno:

Štamgast
Siskin napsal:
Maniac prosim ta co maju runy spolocne s ostnatym drotom a s tym nozom ku ktoremu je to puzdro?

Runy nemají nic společného ani s nožem ani s ostnatým drátem v žádné možné kombinaci. Drát je moje značka (a dekorace), runy jsou jen dekorace a nůž je nůž (asi myslíš CUDA). Místo run jsem tam mohl napsat: “Od nového roku dojde ke zdražení elektřiny“, ale tohle by se mi tam nelíbilo a tak je tam otec lidí - Odin a nejsilnější z Asgardu – Thór.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/2/2006
Pravdu povediac je mi smutno z toho, ze vidim runove pismo v kombinacii s ostnatym dratom a kusom nerezoveho plochacu. Je pekne, ze sa zaujimas o living history ale malo by to mat hlavu a patu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Siskin napsal:
Pravdu povediac je mi smutno z toho, ze vidim runove pismo v kombinacii s ostnatym dratom a kusom nerezoveho plochacu. Je pekne, ze sa zaujimas o living history ale malo by to mat hlavu a patu.
A kdyby to bylo s kombinací např. srpu a kladiva,reagoval bys na to???
MNIAC:Ty tvoje nože mají takovej pravej tábornickej nádech,něco takového vlastnit byl můj sen v mládí,líbí se měWink.
Na jaře se ostnáčem chystám zvýšit plot kvůli Airině,(už je skoro stejně vysoká jako ten stávající,tak aby náhodou neměla roupy).A nemám tam žádnou zakázanou zonu...
Posláno:

Štamgast
Siskin napsal:

Smutný být ale vůbec nemusíš. Odin se obrovsky obětoval, když přinesl lidem runové písmo, tak mi škoda, aby upadlo v zapomnění a bylo nevyužito.
Posláno:

Štamgast
Díky Gero, odmalinka jsem jako trempík (čundrák) vychováván a tak se to asi podepsalo na mojí práci.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum