ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Gero Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/14/2007
gespa:Dík za radu,zkusim to tim mahagonem,ten odstín na tvém futrálku mě přijde akorát.
Přemku já už to zkoušel,ale k výsledku jako je na tvém pouzdře na Gabretu to má hodně daleko.Jdu to ještě průbnout.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
gero: tak to zkus po mořidle ještě přejet voskem na boty.. klidně hnědým nebo bezbarvým..
a na černý futrál si řekni o kůži, zbytky mám, tak bych ti něco vybral.. totiž když barvíš kůži na černo tak není výsledkem klasická černá ale takový šedofialový matný antracit.. co mám já černé kůže, tak ty mi probarvují naložením do sudu z barvou na měsíc.. to štětkou prostě nedoženeš.. takže jediné jak to jde dohnat aspoň trochu je ten antracit přejet černým kiwi voskem.. ten to ztmaví a uhladí.. ale musíš po něm hned po natření rejdit hadrou sematam..
a tlačit.. hadra ideálně hrubší plátno, nic umělohmotného, to nemá odpor a klouzalo by to..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2007
Na začištění hran kůže se mi moc osvědčilo-tady několikrát citované-plivneš na plátěnou stranu šmirglu a leštíš. Dělá to fakt zázraky. Přeju brzký uzdravení.
Ahoj Zdeněk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/21/2004
Gero: vdaka tebe som sa aj ja rozhodol pre toho STB. kupi som si aj tu knihu o nich a je to presne to co som hladal. Teraz musim dokoncit ploty okolo domu a dufam ze buduci rok najdem nejake stana v chovatelskej stanici. inak tu kudlu od M. ti fakt zavidim.
Posláno:

Štamgast
Samurai napsal:
gero: tak to zkus po mořidle ještě přejet voskem na boty.. klidně hnědým nebo bezbarvým..
a na černý futrál si řekni o kůži, zbytky mám, tak bych ti něco vybral.. totiž když barvíš kůži na černo tak není výsledkem klasická černá ale takový šedofialový matný antracit.. co mám já černé kůže, tak ty mi probarvují naložením do sudu z barvou na měsíc.. to štětkou prostě nedoženeš.. takže jediné jak to jde dohnat aspoň trochu je ten antracit přejet černým kiwi voskem.. ten to ztmaví a uhladí.. ale musíš po něm hned po natření rejdit hadrou sematam..
a tlačit.. hadra ideálně hrubší plátno, nic umělohmotného, to nemá odpor a klouzalo by to..
Dík za nabídku,až bych měl v plánu něco v černé ozvu se,škoda že jse to nevěděl dřív...
Až se dostanu do drogerky koupim to mořidlo a dam se do toho i s ostatním doporučeným postupem,uvidíme jak to dopadneHappy.
Posláno:

Štamgast
bandy7 napsal:
Gero: vdaka tebe som sa aj ja rozhodol pre toho STB. kupi som si aj tu knihu o nich a je to presne to co som hladal. Teraz musim dokoncit ploty okolo domu a dufam ze buduci rok najdem nejake stana v chovatelskej stanici. inak tu kudlu od M. ti fakt zavidim.
Ahoj,jsem přesvědšen že nebudeš litovat,tyhle psy dokážou vnést do života jiný rozměr svým optimismem,pernamentní veselou povahou a láskou k lidem...
Kdybys potřeboval kdykoliv s něčim poradit dej vědět,pomůžu pokud to bude v mých silách;-.)
Posláno:

Štamgast
Taková kravinka,ale mam z toho radost.Zpáchal jsem ručku na velký firesteel(Everest) z jeleního parohu.

Gero vložil tyto přílohy:
P6140005.JPG.jpg
P6140009.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/4/2007
Gero napsal:
Taková kravinka,ale mam z toho radost.Zpáchal jsem ručku na velký firesteel(Everest) z jeleního parohu.

Zdar Gero. Nejako si upravoval tu rucku, resp. firesteel, alebo si len vyvrtal duru a zalepil to tam? Peter
Posláno:

Štamgast
Je to jen trochu upravenej provrtanej parohHappy.
Posláno:

Štamgast
Dával jsem na Gorshiho vlákno tu vypalovačku na dřevo a kůži o které byla řeč.Tak tohle se s tim dá taky urobiťHappy.Do dřeva se s tim dělá líp,tak mam v plánu něco vypálit do kousku nádoru...

P6250003.JPG.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2007
Pěkný bulík.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
No vida ho! Další skrytý talent! Na první ráz a hned pěknej a hlavně dobře rozpoznatelnej pes..! Jen tak dál!Wink
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Paráda! Ta barva tomu prospěla a ten bulík se fakt povedl - tleskám!
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
pekné puzdro a ten psik mu pristane.... az budem mat F1 budem nad niecim takym uvazovat... :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/18/2008
Velice vydařenéHappy
Posláno:

Štamgast
Jedna taková "renovace".Našli jsme ho na chalupě ve stodole,hodně rezu a dřevo na ručce taky nic moc.Pár hodin se šmirglem a už vypadá líp.Je to určitě nějaká domácí výroba,zřejmě už i letitá,čepel vypadá na nějakou pružinovku a ručku bych typnul mahagon,výbrus konvex.
Perfektní na ořezávání rožněného prasátka apod.Takovej "chalupářskej řezník"Happy.

P6290012.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/4/2007
Pekny "nalez". Ked sme burali jednu staru drevenicu tak som tiez nasiel nieco podobne akurat bez rucky a hrdza v nom bola tak zazrata ze sa uz spojazdnit nedalSad . Krasna renovacia.
Posláno:

Štamgast
Zdar chlapi
Nemam teď vůbec čas ani sledovat co se tady děje,jsem "v jednom kole",ale nedá mě to se trochu nepochlubit.Za sobotu jsme zmákli krov,sice jsem servanej jako kůň,ale mam z toho radost...Happy.

P7120005.JPG.jpg
P7120013.JPG.jpg
P7120014.JPG.jpg
P7120016.JPG.jpg
P7120025.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
Blahopřeju! Už to začíná vypadat k světu.

Jinak ber to z té lepší stránky: alespoň to máš pořádně udělaný. Nepřál bych Ti vidět některý ty dnešní novostavby "na klíč" - to jsou dost často ojebávky, že jsem to za těch dvanáct let, co se po střechách pohybuju, neviděl... Sad
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2006
Gero, gratuluju, jak to bude pod střechou, bude to v suchuWink
Všechno dobré je k něčemu dobré
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum