ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Gero Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/11/2009
Gero,tak tuhle kudlu ti upřímně závidím.Přijít do inzerce o 5 minut dřív,tak byl můj...kdyby někdy šel z domu tak dej prosím vědět...dík.T

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
JasněWink.Popravdě řečeno byl to jeden ze dvou favoritů z Pavlovo tvorby na které jsem měl zálusk.Ale to bohužel nestačilo,v době kdy jsem je zaregistroval,zase nebili kačky.Takže jsem rád alespoň za tenhle menší.Druhý byl jak jinak z kategorie kukri,ale třeba na něj taky ještě doje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Taky mám jeho nůž. Je to pořádný kus železa, a ostrý, jak od šlejfíře na kamenech.Cool Jen se mi zdá, že na takovou ne zrovna lehkou kudlu máš to pouzdro dost nízké. Ale na ty tvoje ruce jak lopaty, kudla jak dělaná.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Romane,to se Tě zdá dobře,neměl už jsem při ruce dostatek kůžeHappy.Ale díky tomu jak je kůže tlustá,v tom nůž drží docela dobře,zacvakne tam podobně jako do kydexu.Ale jak jsem psal,je to dočasný,chtěl už jsem nůž tahat ven.
Jaký nůž od P.B. máš???
Posláno:

Štamgast
Takový, cely ze železa s provazkem za tři koruny, a někřesťanske penize. Laugh Musím ho kerysi den vyblisnut z fotyho aparatem.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Už jsem to vlákno nemohl ani najítHappy.
Nevyšel mě kovací den u Willieho,tak jsem si uděla čas dneska,abych domastil v dílně co jsem měl rozděláno.
Dárek pro tátu k narozeninám.Takovej outdorovej kuchyňák.Čepelku koval Ládes,hadrokarta od Dušana,nýty starý vrtáky.
Ještě zbejvá trochu doladit ručku,ušít futrál,pořádně nabrousit a je to...
Říkám mu MobyDick,tvar napoví proč.Celková délka 235 mm,tloušťka čepele 5 mm.
Až bude lepší světlo udělám pořádný fotky.

Gero vložil tyto přílohy:
PA240032.JPG.jpg
PA240039.JPG.jpg
PA240041.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Pěkně si čepelku vyšperkoval-"Honzík" bude mít jistě radostOk
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
No Gero,tak ten je parádní...outdorovo-kuchynskej...pěknej kousek.Ok
Ten tvar ručky vypadá že bude parádně sedět v ruce.

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Jj Mobydick mu sadne uplne presne Ok
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Pěkné, líbí. Ok
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Kraken666 napsal:
No Gero,tak ten je parádní...outdorovo-kuchynskej...pěknej kousek.Ok
Ten tvar ručky vypadá že bude parádně sedět v ruce.
Tvar rukojeti je podobný jako u Kershaw Echo,jen baculatější což mě vyhovuje.Vážně to dobře sedí v ruce.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Skôr ako som prečítal text mi padol zrak na nôž. A v mysli sa mi vynoril vorvaň. Grin
Takže meno si mu dal ozaj výstižné.
Nech sa ti darí.Happy
Posláno:

Štamgast
Ten tvar ručky vypadá že bude parádně sedět v ruce.[/quote]
Tvar rukojeti je podobný jako u Kershaw Echo,jen baculatější což mě vyhovuje.Vážně to dobře sedí v ruce.
[/quote]???Zmiňovaný nůž neznám, vůbec nic mi neříká.Tvar rukojeti jsem koval tak nějak co to dá, aby se to dalo brusem doupravit do relativně pohodlně uchopitelného tvaru.Poslední dobou mám často mejly, že ta a ta kudla je dělaná podle toho a toho nože jenže už nějaký čas dělám kudly jen a jen podle své hlavy ,oka a ruky(ani si je nekreslím).Jediný tvar rukojeti který si tak kapku půjčuju má jeden typ Busseho nožů a už i ten jsem si tvarově a ergonomicky poupravil.Hoši neberte to ve zlým, já jen že během minulého týdne jsem to různým lidem psal snad 8x.Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Zmiňovaný nůž je tento...
Bylo to jen srovnání,protože mě tenhle tvar ručky,vzadu zůžený(díky úrazu a citlivosti malíčku)náramě vyhovuje.Nepsal jsem,žes to obšlehl.Ono když ručka sedí,nejde na tom už prakticky nic vymejšlet.Leda kraviny navíc a to je k prdu,viz. některé seriové nože.
Já tuhle do podoby Echa ještě schválně doupravil,právě proto že ten nůž znám a čepel se k tomu nabízela.

P3310020.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Však taky pouze uvádím věc na pravou míru abych pak díky méně chápavým čitatelům nečelil náporu dotazů na kvalitu údajné předlohy a spokojenost s ní.Však to znáš ne(desinformační šum vzniklý odosobněním internetu).
Posláno:

Štamgast
Trošku z "jinýho soudku",hlavně pro kamarády co nás znajíHappy.
O víkendu jsme s Airinou absolvovali mezinárodní výstavu,tentokrát v Nitře.Hodnotil p.Havelka,který platí za velmi přísného sudího.
Airina skončila ve své třídě(feny třída otevřená)třetí(VD3).Loni na světovce v Bratislavě výborná.Takže jsme spokojeni a nic nebrání uchovněníHappy.Pomalu začínáme hledat ženicha.Fotky na prd,bylo to v hale...

PB200009.JPG.jpg
PB200101.JPG.jpg
PB200110.JPG.jpg
IMGP0128.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Kolik vás bylo v kruhu? Třetí a VD? Nepřepsal jsi se, nebo je sudí fakt takovej ras? Happy
Každopádně vám to teda spolu vážně sluší.
Čau P.
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Kdepak.První dvě byli už tradičně hodně dobře hodnocený feny(V1,V2)potom my(VD3) a pak už taky VDčka.Říkají,že VD u p.Havelky je jinde jistá výborná...
Aira se mu líbila,exterierově bez výhrad.Akorát celkovej projev,prostě jí to tam nebaví,takže to zase jen tak "odběhala".
No,slíbil jsem jí,že to bylo naposled,není to výstavní manekýna.Raději maká...Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/1/2007
Teda kamaráde, maká.....tahá žebřinák ne? Happy Postavu na to má Wink . A se jí nedivim, že jí to neba..... taky bych byl radši venku Happy

Každopádně gratuluju, i když VD..... nevim co je Sad . Ještě tak WD......
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
"Nejsem pejskař!, pejsky naprosto zbožnuji!, máme jen teho ZápaďáčkaWink" , ale řekl bych, že V je Výborný(á) nebo Výtečný(á), VD je velmi dobrý(á) ..... což Geroška jeeHappy ... možná i vícmrGreen
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum