ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
menem Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/1/2006
Baca,ja som tu firmu nasiel nahodne na nete.Ved ak by sa dalo mohli by sme nieco objednat spolu,podla toho kolko je min.objednavka.Alebo trebars aj kto by mal zaujem.Poslal som ti maila. Mr.karno,radsej sa opytam pat krat ako kupit blbost..HappyDik za odpoved.
Posláno:

Štamgast
Nieco z dnesnej noci..21cm,7mm sirka,8mm piny-mosadz.rurka,vo vnutry nerez tyc,drevo neviem,bol by som rad ak by mi niekto poradil co by to mohlo byt,farba dreva je povodna.Leptane v chloride zel.
Posláno:

Štamgast
.
Posláno:

Štamgast
.
Posláno:

Štamgast
.
Posláno:

Štamgast
.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Moc pěkný nůž, krásný tvar i zpracování, piny jsou taky dost dobré. Dřevo bych tipoval na dub. Kolik taková kudla váží?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Happy když se podívám na začátek tohoto vlákna, tak mám pocit, že se jedná o dva různé lidiWink, máš to dost pěkný jak tvarově, tak provedením, líbí se mi to, ten fór s tou fixou a leptáním je dost zajímají, jestli mně neukamenuješ, tak bych to na jedné kudle i rád vyzkoušelHappy
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Vencal,neviem co vazi ten noz,skusim ho niekde odvazit,lebo takto odhadom neviem.To dub nieje,to drevo bolo z Brazilie,bola z toho urobena paleta na prepravu. Westy,kludne to vyskusaj s tym leptanim a vzorom.Som rad,ze sa to aspon trochu paci. Cepel je z ozubeneho kola-,,bolo,, uplne nove..Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Však jo, typickej brazilskej dub, to sem si myslel HappyHappyHappy

[quote=menem]
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Pěkný, co skusit místo nýtů šroubky. Jen dotaz. Mat
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/22/2005
moc prima, proc kovat nebo kupovat damasek, kdyz se s tim da takhle vy...atHappymoc pekne, ale ty nytky mi tam sedi vic mateHappy
Posláno:

Štamgast
Nad sroubkami som rozmyslal,ale nezohnal som ziadne vhodne.Inak tenkou fixou sa da nakreslit podobny vzor ako na damasku a vyleptat,len som nechcel robit naschval napodobeninu.Ale skusit to kludne mozes,by ma to zaujimalo ako to bude vyzerat.Ked sa budem nudit to vyskusamHappyJedno foto s bleskom...

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
[quote=menem]
Je pěknej, ty šroubky jsou moje ůchylka, vždy a každý nůž ať už pevný či zavírací dělám jako stavebnici z důvodů jakékoliv opravy. (za 13 let nebylo třeba, ale co kdyby)Šroubky kupuji od Akrosu v Praze, je to obchod s nerezovím spojovacím materiálem a zásadně inbus, je nejrozšířenější a cena M3 je cca 0.80 Kč. Mat
Posláno:

Štamgast
Nieco z dnesnej nudy na nocnej..dlzka21mm,sirka iba 4mm,pin6mm,mosadz,leptane v chloride,Material pilnik.
Posláno:

Štamgast
.
Posláno:

Štamgast
.
Posláno:

Štamgast