ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Petr Dohnal Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/10/2002
Zdravíme Vás, po vystavě ve Strasbourgu. Až se dokopu ke stažení všech fotek, něco sem šupnu.
dojeli jsme asi v 3:30 ráno, takže máme dost...
Nějaké hodnocení výstavy taky později, snad jen, že byla pro nás hodně úspěšná, musíme do dílny, dodělávat nože, aby bylo co na výstavy Wink. No tak hrozné to nebylo, ale slušně jsme prořídli - mimojiné i ten Wootzák, takže se pokusím do Brna dodělat další, čepel mám nachystanou.
Kromě nás a Pavla Ševečka, tam byli i Pok ml., Weston a Rusňák, takže slušný zastoupení.

pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Gratuluju!

Tomu wootzáku se nedivím.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/13/2006
Připojuji se ke gratulaci. Zatím jen tiše závidím a slintám.Wink
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/31/2005
Ahoj borci..!! Ten s tím broukem má pěkný futrálek. Ten "dřevěný dekor" jsi vymačkával postupně nebo jsi tou kůží praštil o nějaký prkýnko..Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2005
Aho, také se připojuji ke gratulacím. Doufám, že se uvidíme v Brně a že zvládnete ten novej wootzovej......
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/16/2005
Páni som velmi rád,držal so Vám palce .
Posláno:

Štamgast
Jsem zvědav, které nože vám ubydou z webu ze sekce "na prodej" Laugh
Posláno:

Štamgast
Díky chlapi, potřebovali jsem to jako koza drbání, navíc to byla taková střela do neznáma, dost peněz stál stůl, cesta, hotel ... v podstatě jeden nůž šel na tohle!
Jó - Karle ať nemusíš luštit, které zmizely - jsou to tyhle:

dohnalknives.com
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/6/2006
Kurňa, tak dřív než jste se stihli pochlubit pochvou k tomu wootzu, tak je fuč... Snad to máte nafocený na svůj web do galerie.
Každopádně gratuluju k úspěšný výpravě.
Posláno:

Štamgast
Petr Dohnal napsal:
Jó - Karle ať nemusíš luštit, které zmizely
Happy

To bylo jen nenápadné popíchnutí, aby zmizely Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/21/2005
Taktéž blahopřeji k úspěšnému výkendu a přeju mnoho dalších.
Posláno:

Štamgast
No to prkýnko je švajcem opálené, vykartáčované, kůže namočená a prkýnko přes další destičky obtištěné - stažené na kule ve svěráku.

Honza B. napsal:
Ahoj borci..!! Ten s tím broukem má pěkný futrálek. Ten "dřevěný dekor" jsi vymačkával postupně nebo jsi tou kůží praštil o nějaký prkýnko..Happy

dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Takže wootzák naposledy - pochvu k němu jsem vyrobil takovouto:

Bandicoot napsal:
Kurňa, tak dřív než jste se stihli pochlubit pochvou k tomu wootzu, tak je fuč... Snad to máte nafocený na svůj web do galerie.
Každopádně gratuluju k úspěšný výpravě.

dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Neustále jsme upomínáni, že je potřeba aktualizovat stránky - slibuji, že to po výstavě tento vikend provedu. Pořád se to mění - nemělo by to smysl.

Takže alespoň zatím foto wootzáka no. 2, co se prodal v Praze.

dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
A vlastně ještě jednu, takovej miláček, někde jsem tu zmiňoval, že jsem dělal kroužek z kamene - Sodalitu. Odešel ke stejnému majiteli jako wootzák.

dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
Petr Dohnal: ten damašek s šutrem ti nádherně barevně ladí .. paradoxně se mi líbí víc než wootz 2 u které je super zase ten detail mamuta s nerez pilovanýma příložkama..
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
@ Petr - super, jen mám jeden problémLaugh, právě mně doma schne lepidlo na jedné fince s modrým (azurovým)kameným kompozitem a černým ebenem SadLaugh
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/5/2004
conrad napsal:
Škoda že nejsem ženská ani 4% menšína s takovým věnem/ nejen wotz ale hlavně tenhhle krasavec/by snad stálo za to si i vzít šťastného majitele..Nechcí tím jinak snižovat ostatní tvoje nože,víš že se mi tvuj rukopis tedy nožopis líbí,ale tohle je z mého subjektního hlediska nejhezčí co jsi udělal.

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/5/2004
Sodalit.
DUŠE - prohlubuje koncentraci a představivost, vede uvážlivě k cíli, dodává pevnost a klid, posiluje nervový systém, zklidňuje zjitřené pocity, podporuje důvěru, chrání před konflikty.

TĚLO - odstraňuje toxické látky z těla, zmírňuje potíže z přejídání, kouření a pití alkoholu. Posiluje imunitní systém a odstraňuje sexuální potíže.
Tedy jestli jsi ho prodal nekuřákovi, abstinentovi, vegetariánovi nebo chlapovi bez zájmu o ženské je to škoda.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/6/2006
Zdá se, že nože pánů Dohnalů dostávají další rozměr. K mému pravěku, který odhání zlé duchy přibyl nůž odhánějící jedy a slabost Happy
Pokud bych si měl pro příště vybírat takhle, tak bych potřeboval asi nějaký multitool tak s patnácti-dvaceti funkcemi Laugh
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum