ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Inzerce
Petr Dohnal Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/10/2005
Petře, co z toho bude? Nějaká echt skandinávka? Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
No nějaká "jakoby skandinávka", moc primitivně a zálesácky to nevypadá, spíš taková "delší slečna z večírku - pěkně nabroušená" Laugh
Udělal jsem té čepeli úplně kulatý hřbet a je to milé - moc se to nedělá, nebo jsem alespoň moc takových nožů neviděl. Co myslíte - proč? Má to nějaký zvláštní důvod?
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
v posledni dobe jste s damaskama obrovsky poskocili dopredu,vopravdu parada.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/23/2002
Damašek je úžasný. Podle mě to srovnání se ženskýma pokulhává, protože když se o něj nebudeš bát, tak i takovouhle krásu můžeš vzít do lesa a dobře ti tam poslouží - narozdíl od té chemické barové slečny Wink.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2004
Petr Dohnal napsal:
No nějaká "jakoby skandinávka", moc primitivně a zálesácky to nevypadá, spíš taková "delší slečna z večírku - pěkně nabroušená" Laugh
Udělal jsem té čepeli úplně kulatý hřbet a je to milé - moc se to nedělá, nebo jsem alespoň moc takových nožů neviděl. Co myslíte - proč? Má to nějaký zvláštní důvod?
Mno a přitom zrovna to zakulacení hřbetu pro mě dodává kudle tokovou nějakou jemnost či co. Já takle přebrušuju všechny čepele i na oOpinelech co "tunim" a vypada to hned uplně jinak Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/12/2005
Mám taky pár zakulacených čepelí a vizuelně to při pohledu od hřbetu dost zeslabuje čepel, ale líbí se mi to Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Zakulacený hřbet výrobci asi vypouštějí kvůli tomu, že to klade větší nároky na výrobu. Je to lepší, když člověk řeže a opírá se o hřbet palcem - netlačí to pak. Hrany ale zase dovolují používat nůž jako "škrtátko" s Firesteelem nebo jako "škrabku" na něco. Takže obecně asi těžko říct, co je z praktického hlediska výhodnější. Designově se mně dobře kouká na oboje, když mi ten nůž říká pane Wink.
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Posláno:

Štamgast
Novej přírůstek, zkoušel jsem takovej opravdovej mozaik damask. Tohle už není taková "napucovaná princezna" jako ten dole - a mě se asi i líbí víc. Příště zkusím ten vzor ještě trochu zahustit.

dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/10/2005
Z čeho to je? Není tam moc niklu? Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
HappyTak ten je fakt suprovej,vzor i zpracování je na vysoké-dohnalovské úrovni...Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/5/2004
conrad napsal:
Damašek je krásný,ale přiznám se,že pro mně by měla ta "napucovaná princezna" větší kouzlo. A když si ji představím s ebenem a a kouskem sodalitu připadám si jako vlčák před řeznickým krámem.
Posláno:

Štamgast
Každému co jeho jest, mě se líbí obě, ale tahle je mi bližší, možná i pracnější.
Nikl tam není, respektive čistý nikl, je to ocel s vyšším obsahem niklu ...
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Tak jak ty moc pravidelný vzory nemusím (třeba tu "Princezničku"), tak tohle mě překvapivě nějak bere - je to takový na jednu stranu až brutální a trochu z toho cejtím takovou příjemnou "potemnělost".
Nějaký tmavý dřívko, málo výraznýho zdobení...
Bohužel není moje, tak jen sním. Fakt pěkný. Happy
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/16/2005
Petre
Ste borci,je to parádička .Dufam že sa máte dobre a ježíšek vám donesie pekné nové kladivka alebo dielničku taku ktoru ktoru nerozbuhateLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Dobrý večer mistři Dohnalové , jste machři , tak jako každý kdo nekecá , ale maká.
K vánocům a do nového roku Vám přeji zdraví , v pažích sílu a strašně moc krásnejch nožů.
Štefane , to samé platí i pro Tebe !!!!

Ahoj majkl

stefan napsal:
Petre
Ste borci,je to parádička .Dufam že sa máte dobre a ježíšek vám donesie pekné nové kladivka alebo dielničku taku ktoru ktoru nerozbuhateLaugh

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/21/2004
Fúha, no to je seper. Perfektne zvládnutá technológia. Happy paráda Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/16/2005
P.D.
Máš mail
Posláno:

Štamgast
Díky pánové, i já - za nás oba, přeji všem (i Papimu) hezké a klidné Vánoce - každému ať se splní alespoň něco, užijte si těchto zvláštních pár dní, jak umíte nejlíp.
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Pro netrpělivce a nedočkavce Wink - konečně jsme doplnili malou zásobičku hotových čepelí - tak se mrkněte na naše stránky.
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Velmi hezky napsaný článek o bulatu,a velmi levné čepelky,supr..
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum