ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knihy, časopisy Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2004
Ad Blade: pokud by někdo objednával předplatné, rád se přidám... Nechce se mi zkoušet objednávky po netu, ale kdyby to někdo zařídil za mně...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
Ja kupujem blade v jednej trafike v BB stoji sice 320 Sk ale nejako neviem kolko by to vyslo priamo zo statov (a jedna sa mi hlavne o postovne)
takze ak to mate niekto objednane priamo zo statov co vas stoji rocne predplatne ? a ako rychlo to pride a v akom stave ?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/5/2007
Ahoj všem,
knížek o nožích je ještě poměrně dost, např.:Zdeněk Faktor - Nože a dýky, Zbraně pro sebeobranu. Petr Zárybnický - O boji nožem způsobem Combat Kampo, Josef Mádl - Živé ostří, už na jiných stránkách zmíněná David Špidlen - Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně...Jak najdu chvilku, ještě tento seznam doplním!
Luděk
Luděk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/11/2007
Tak dneska se mi dostalo milého překvapení. Poněvadž jsem měl narozeniny a v práci patří k tradici si něco kupovat a to platí i pro šéfy, tak jsem dnes ráno dostal dodatečně časopis z němec

Messer Magazin

Cena je sice vyšší na české poměry časopisu, ale protože to je 2-měsíčník tak se to dá zkousnout, pokud bych si ho začal kupovat. Hlavně mě překvapil dárek k předplatnýmu.

Za 5€ je možno získat Smith&Wesson Extreme Ops nebo bez příplatku Opinela.
Tomu říkám pěkné lákání k předplatnému :)

Až teď jsem si všimnul, že je k prodeji i v plzni.

V této místnosti je místo jen pro jednoho Boha a ten váš to není! Walter Bishop
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Orcen napsal:
Tak dneska se mi dostalo milého překvapení. Poněvadž jsem měl narozeniny a v práci patří k tradici si něco kupovat a to platí i pro šéfy, tak jsem dnes ráno dostal dodatečně časopis z němec .

Zdravím, stojí za to ten článek o fileworku? Docela by mě zajímal
Je to boj
Posláno:

Pokročilý
Tak objektivně ti to neřeknu, protože v tom nejsem zběhlej jak moc velkej to je přínos, ale vypadá celkem podrobně a hezky nafoceno. Jinak neni problém to zítra ráno nafotit a dát ke stažení v PDF. Je to 6 stran a 6 druhů fileworku.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2006
Byl bys hodnej, díky
Je to boj
Posláno:

Začátečník
Připojený: 12/24/2009
Včera objednaný za 5 eur 98 stranový špeciál zbrane a náboje Nože 2010

http://www.press.sk/military/noze-zbrane-a-naboje-special-2010/

tak som zvedavý Shocked
...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/5/2009
scandal24 napsal:
Včera objednaný za 5 eur 98 stranový špeciál zbrane a náboje Nože 2010

http://www.press.sk/military/noze-zbrane-a-naboje-special-2010/

tak som zvedavý Shocked

časopis jsem kupoval před vánocemi měl jsem tedy dost času abych ho důkladně pročetl,
především představení nožířů tedy spíše fotografie nožů mě opravdu zaujaly... :)
jinak je tam i několik zajímavých článků - škoda že je to jen speciál a ne samostatný časopis :(
Posláno:

Pokročilý
Já ho kupoval snad už v listopadu. A i teď ho vidim ve stáncích ještě na prodej.
Čtení dobrý a fotky parádní. A měl jsem pocit, že v editoru na začátku psali, že snad bude vycházet častěji, ale asi jsem to jen blbě pochopil.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Musím udělat reklamu:
Artpraktik, kterého někteří z techto stránek znáte, vydal vlastním nákladem knihu "Rezba motorovou pílou - Príručka pre výtvarníkov". Dostal jsem od něj výtisk a jakkoliv jsem laik, je to zcela mimořádná práce. Velice doporučuju všem, které takové výtvarničení zajímá. Přikládám obálku a obsah. Pokud máte zájem, kontaktujte přímo autora - irsa@rezbarstvo.sk

Surg vložil tyto přílohy:
Rezba_motorovou_pilou.jpg.jpg
Rezba_motorovou_pilou2.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2007
Pro vás, kteří se zajímáte o speciální jednotky armády, policie, airsoft nebo paintball - vyšel tento týden časopis Combat zone, 1. číslo. Šéfredaktor Michal Uher. První dojem je vysoce kvalitní papír, ale i vysoká cena- 95 Kč. Doufám že nezapomenou ve svých článcích na nás nožomily. Asi jim napíši majl . Roční předplatné je 900 Kč. KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2007
Jen dodávám, bližší informace najdete na www.combatzone.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/7/2005
Zdravim pani zhanam tuto knihu hladal som niekde na predaj no bohuzial je nepristupna ak by bola moznost skenu ci akom kolvek forme dakujem Happy

dark.edge vložil tyto přílohy:
118513.jpg

Hneva ma ked mi nieco nefunguje... No viac ma vie nahnevat ked neviem preco to nefunguje!... :-D
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/15/2009
Tak sem psal do redakce Zbraně a náboje, jestli neplánujou další čislo specialu o nožích a toto mě přišlo.
Dobrý den, vydavatel nechtěl ani ten, co vyšel, byl to můj velký boj. Takže
další určitě nebude. S pozdravem Kašťák
Confused Neutral Angry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
dark.edge napsal:
Zdravim pani zhanam tuto knihu hladal som niekde na predaj no bohuzial je nepristupna ak by bola moznost skenu ci akom kolvek forme dakujem Happy

AHOJ! mám i knihu i Vávru "sústruh", ale nemám možnosť naskenovať ... Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
St.Nicolaus napsal:
dark.edge napsal:

AHOJ! mám i knihu i Vávru "sústruh", ale nemám možnosť naskenovať ... Sad

pokial viem tak uz to ma darkedge zohnane pre zaujemcov o elektronicku podobu piste PM
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/7/2005
Ano knihu uz mam i ciastocne prestudovanu Happy len kurnik malo casu a hlavne teraz studujem manual ku inemu sustruhu co som kupil S-300 TECO
Hneva ma ked mi nieco nefunguje... No viac ma vie nahnevat ked neviem preco to nefunguje!... :-D
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/1/2007
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/15/2009
Tady mate Guns online stačí dát archív vybrat a listovat
http://fmgpublications.ipaperus.com/FMGPublications/GUNS/GUNS0210/
Uživatelé v tomto tématu
Guest