ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
St.Nicolaus Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/20/2005
Tak som si dovolil založiť vlákno, aby som nikomu "neprasil" to jeho. Páni, vďaka Vám a informáciám a radám na tomto fore som sa pokusil o svoj prvý nožík-"co dům dal". Fotky nič moc,
nožík je pred vyleštením a konečným nabrúsením
Prosím o názory a radySad
Posláno:

Štamgast
no a fotka je v prd...
Posláno:

Štamgast
2.
Posláno:

Štamgast
posledná...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Přesně tenhle typ nožů se mi líbí.. Praktickej a hezkej..
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Ešte upresnenie:čepeľ-stará pila,mosadz, kosť, ručka asi javor, trošku väčší-čepeľ 16cmHappy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
St.Nicolaus: pěkný, jen to chtělo kontrastnější dřevo nebo to namořit mahagonem, byl by výraznější..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/16/2005
Celkovo to vyzera schopne,keby si bol trusku viac hral z detajlami tak bi to bolo este lepsi a ,este niake lepsie material a je to pekne .Ale rozhodne to skaredy neni len tak dalej,ja Ti drzim palce Wink
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
tak na první nůž jsi si tedy vyhrálHappy, mně se to líbí, i barva dřevaHappy Chtěl jsem se zeptat jestli je kovanej (to ty ďubky na čepelceWink) ale dočetl jsem, že je to pila. Pěkný, držím palce
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2002
No ten javor se mi moc nezdá - je bělejší a víceméně bez kresby, tohle bych podle kresby i barvy spíš šacoval na jasan (po slovensky jaseň?), možná i jilm, ale ten bejvá víc do skořicova.
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
No mohol by to byť "jilm", mám kúsok dosky, ale stmavlo to až po ľanovom oleji, na detailoch ešte popracujem, neni pasta na vyleštenie,filcový kotuč,... Ale všetko časom bude, len tohočasu je málo.Dik moc za názoryWink
Posláno:

Štamgast
to Westy:
ta pila,ktoru som vytiahol asi 15 rokov dozadu z kontajneruLaugh vyzerala hrozne, dosť korozívne a nešlo by to vybrusiť na hladko, preto chlorid železitý.Bral som to ako pokus, keď to zkur..., tak sa nič moc nestane...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
HappyAle vypadá to velmi dobřeWink, fakt kudlík dost líbíRazz
[quote=St.Nicolaus]
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2002
Ještě drzej dotaz k tý píle - to byla katrovka na kov či na dřevo?
S katrovkou na kov jsem udělal zkušenost ne zcela dobrou - kalený byly jen zuby, zbytek byl dost bláto, takže když mi z ní udělanou kudlu kamarád píchnul do špalku, tak ohnul špičku Laugh
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
Na železo, firma kde som to našiel mala s drevom spoločné akurát paletyHappy,ležalo mi to doma po vyrezaní zakalené už nejaký ten rok, ako je to zakalené netuším,bolo to cez 3 osoby ale keď som tam chcel dodatočne navrtať dieru na količek, tak sa nechytal žiadny vrtákSad,urobil som to podľa Westyho takým tým vláknom do ručnej pilky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
hezkej taky se me libi,jestli je to prvni nuz tak klobou dolu.muj vypadal daleko hur a byl taky z pily.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
HappyMoc pěkná kudlička i ta povrchovka vypadá super.Možná bych vyleštil jen to ostří a boky nechal jak jsou tmavéWink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
dobrý večer páni, chcem Vás požiadať o názor:už sa tu niekde,myslím že na Štefanovom vlákne preberali digifotoaparáty.Mám skusenosť s ultrazoomami od Olympusu, inak nič iné,
vie mi niekto povedať svoj názor na:
CANON POWER SHOT A 700 a
CANON POWER SHOT S2 IS, prípadne S1 IS Sad
strop 15 000 Kč Dík
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
St.Nicolaus: měls to říct v Brně, měl jsem tam S2 ssebou..
Jinak nemůžu si na něj ztěžovat ani v nejmenším.. 5MPix, 12x zoom + 4x digitální zoom + 8x zoom při prohlížení vyfocených snímků z něj dělá hvězdářský dalekohled v ledvince..
viz můj pokus:
www.samurai.kgb.cz/canon/zoom01.jpg
www.samurai.kgb.cz/canon/zoom08.jpg
www.samurai.kgb.cz/canon/zoom12.jpg
www.samurai.kgb.cz/canon/zoom48.jpg
krom toho dobrá optika, rychlý start, mnoho funkcí, nízká aberace i šum, snad žádná vada o které bych věděl.

Cena s kartou 512MB a pouzdrem a dobíjecími baterkami + nabíječkou je 14087,-
www.pixmania.com/cz/cz/133227/art/canon/powershot-s2-is-pami-ova.html

Posláno:

Štamgast
Čau Samurai, dík za názor, škoda, že som to nevedel,mohli sme to prebrať osobne. Ako dlho S2 máš? Odkiaľ zoženiem český manuál - pixmania-FRSad
Poprosím ešte o názov knihy-receptára a vydavateľa, ktorú si ukazoval v Skanzeene.Dík
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum