ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knihy, časopisy Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/8/2012
MarcelSrp napsal:
ahoj, chci se zeptat na doporučení na nějakej dobrej román, čtu skoro všeWink dik

Přečetl jsem kde co, vážně. Ale není nad romány Willbura Smitha. Najdi si ho na wikipedii. Většina románů z Afriky, aby ne, když je rodák z Rhodesie. Budeš to hltat jedním dechem, doufám. Alespoň já to tak mám.Ok
Rovná daň je je kompromisně solidární (kdo víc vydělá, víc odvede), kdežto progresivní daň je jen zlodějina.
Závist je sestra vlastní neschopnosti.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Hodně tipů najdeš i tady a na pár stránkách dál

http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=3679&p=330
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:

Štamgast
Toho svého Smitha jsem tam našel taky:
http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=3679&p=332
Fakt doporučuji!
Rovná daň je je kompromisně solidární (kdo víc vydělá, víc odvede), kdežto progresivní daň je jen zlodějina.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/13/2012
Jivl napsal:
Fakt doporučuji!

Smitha samozřejmě znám, i jeho ženu už od řeky bohů, toto forum jsem již pročet dřív, takže ty knihy znám nebo mě nezaujaly- spíš něco nového, třeba ve stylu Daniela Silvy díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
MarcelSrp napsal:
Jivl napsal:
Fakt doporučuji!

Smitha samozřejmě znám, i jeho ženu už od řeky bohů, toto forum jsem již pročet dřív, takže ty knihy znám nebo mě nezaujaly- spíš něco nového, třeba ve stylu Daniela Silvy díky

Frederick Forsyth, cokoliv...Happy
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2005
MarcelSrp napsal:
Jivl napsal:
Fakt doporučuji!

Pokud se ti líbí Silva, tak zkus Roberta Ludluma - pokud už ho nemáš přečtenýho.Happy
Nedávno jsem objevil J. Rollinse - čte se to parádně.Ok
Posláno:

Štamgast
MarcelSrp napsal:
Jivl napsal:
Fakt doporučuji!

Smith toho napsal desítky a nejen z Egypta....
Posláno:

Pokročilý
já, vím, něco mám i domaOk

MarcelSrp vložil tyto přílohy:
DSC00128.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak to jo! Myslel jsem, že trochu kecáš...já teď právě čtu Šelmu, jednu z jeho posledních a je ok.
Posláno:

Pokročilý
Jivl napsal:
Tak to jo! Myslel jsem, že trochu kecáš...já teď právě čtu Šelmu, jednu z jeho posledních a je ok.

vážně tu jsem ještě nečetred face
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Precti si tohle, to je, panecku, survival!

http://www.ulozto.cz/xzb377j/piotrowski-rufin-utek-ze-sibire-pdf
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Pokročilý
Zdenek napsal:

to je jak utíká z toho olověného dolu zpátky do německa po druhé světové válce, jestli si to dobře pamatuju tak utekl přez turecko ne?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
MarcelSrp napsal:
Zdenek napsal:

to je jak utíká z toho olověného dolu zpátky do německa po druhé světové válce, jestli si to dobře pamatuju tak utekl přez turecko ne?

Ne, tohle je pribeh z 19. stoleti.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Pokročilý
Zdenek napsal:
MarcelSrp napsal:
Zdenek napsal:

Ne, tohle je pribeh z 19. stoleti.

tak to je supr to zkusim dikOk
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/20/2012
ahoj, chci se zeptat na doporučení na nějakej dobrej román, čtu skoro všeWink dik

Asi už to tu někdo zmiňoval, ale velmi čtivé jsou knihy Davida Morrella (kromě jiného také autor Ramba).
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/30/2012
Pokud čteš Morella, někde mi tu od něj leží už asi 15 let dvě nebo tři knížky. Jestli bys o ně stál hoď mi PM.
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...jeden typ na knihu Milan Zacha Kučera : "Největší tajemství třetí říše"...těžko přesně popsat obsah,jde o takový náhled na projekt "Anlage Riese" a rovnou říkám že v knize nějaké jasné odpovědi nalézt nejde,protože je to o věcech tak dlouho zamlžovaných,že se to možná nikdá neosvětlí.Co je na tom velmi zajímavý,že to je z oblasti která je prakticky za humnama,kraj je to krásný ale o těhle ponurých a záhadných souvislostech s WW 2 se obecně ví prdek.Kdo má rád podzemí,záhady a nevadí mu že nakonci má hlavu zamotanější než na začátku tak si možná objeví typ kam by se jednou juknul...Ok
Jedno foto z místa o kterém je mimo jiné v knize taky řeč...

EM vložil tyto přílohy:
DSC_0761.jpg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/20/2009
...ahoj pánové a dámy...knížek jsem přečetl dost,jsou některé,které čtu už pokolikáté,ale teď jsem zrovna dočetl knížku od autorů Douglas.J.Preston a Child Lincoln s názvem Zátiší s vránami...asi jste to také někdy četli,ale mě dostalo hlavně to,když jsem byl do tý knížky zabranej (je třeba jí přečíst),tak jsem si málem udělal rychlej pruh na trenkách,když ségra otevřela dveře a normálně mě pozdravila (nečekal jsem jí)...byl jsem asi tak v půlce...DOPORUČUJU...jo,potom jsou krásný knžky od Jeffery Deavera,např. Prázdné křeslo...a mám tady ještě jednu knížku,je to prvotina mýho kamaráda Jana Drnka,Ideal Army Blues...na potlachách měl přezdívku Akéla...jeden odkaz na to Zátiší: http://www.daemon.cz/kniha/3483/preston-douglas-j--zatisi-s-vranami ...
...kovařina je krásná proto,že z ničeho vznikne něco...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/3/2012
Zdravim,krasne sviatky prajem,chcem sa spytat ze ci sa da predplatit nejaky casopis o nožoch na SK, alebo v ČR....existuje na SK casopis LEN o nožoch alebo len par stranok v nejakom polovnickom,streleckom casopise....Vdaka za odpoved.
hladal som na nete ale nenasiel som nic.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Myslím, že v ČR a nebo SR nic takového pravidelně nevychází, nicméně myslím,že na Knife je toho o nožích více než dost Wink
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum