ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Knihy, časopisy Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/19/2011
Díky kluci. Když jsem tehdy ten příspěvek napsal, chtěl jsem ho po pročtení vlákna smazat, protože smysl vlákna je myšlen jinak než jsem pochopil podle názvu. Pak si říkám, " proč, tahle knížka jistě nikoho neurazí ". Jsem rád, že se to potvrdilo... Happy
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Pokud by někdo měl zájem o cca 30-40kg časopisů o zbraních a přijede si pro ně má je mít jinak skončí ve sběrně.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/20/2009
montelie napsal:
http://www.cbdb.cz/kniha-11275-muz-se-srdcem-kovboje-monte-walsh Tato kniha patří rozhodně do mého top ten. Krásná věc vřele doporučuji...Applause Natočen i film, (1970, Lee Marvin a 2003, Tom Selleck ) ani jeden však se dle mého kvalitě předlohy nepřiblížil...Happy

...máš pravdu,téhle knize se filmy nějak nemohli přiblížit,knížku jsem měl půjčenou od šváry,ale nedalo mi to,abych jí nesháněl pro sebe...náhodou jsem v Třeboni narazil na antikvariát,kde jí měli,k tomu jsem od stejného autora koupil Jezdec z neznáma,další skvost byl Strach v hrsti prachu a jedna knížka od Bohmana a Semeráka,Umělecké kovářství a zámečnictví...odešel jsem ochuzen o 250 kaček,ale obohacen o hodně víc...
...kovařina je krásná proto,že z ničeho vznikne něco...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
No vidíš. Strach v hrsti prachu, John Ives, Odeon 1973 a 83.Tato kniha by obstála i ve vláknu survival...Happy
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
"Muže se srdcem kovboje" mám pořád s sebou - dřív v palmu, teď v telefonu - kdyby to někdo chtěl (.pdb, .txt), může mít, mailněte mi. "Strach v hrsti prachu" je taky absolutní špička, k dokonalosti to dotáhla poslední věta... Cool
A ajťáci, znáte knihu Cliffa Stolla "Kukaččí vejce"?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Surg napsal:
"Muže se srdcem kovboje" mám pořád s sebou - dřív v palmu, teď v telefonu - kdyby to někdo chtěl (.pdb, .txt), může mít, mailněte mi. "Strach v hrsti prachu" je taky absolutní špička, k dokonalosti to dotáhla poslední věta... Cool
A ajťáci, znáte knihu Cliffa Stolla "Kukaččí vejce"?

Zname zname Grin ale ak niekto necital tak sa da TU.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Surg...teda,to je knížka,kterou bych si asi rád přečetl,ale radši třeba v salátovém vydání,nějak nemám čas na elektonické knihovnictví...opravdu mě zaujala,přečetl jsem tři kapitoly,ale potom jsem to vzdal...ne,že by se mi to nelíbilo,ale tištěná kniha je kniha...nechci se vnucovat,ale co nějakou klasiku?...Lambert :Ostrov Fulakona?...nebo jednu,co se asi vymyká tomuto fóru :Miki Ryvola : Tom Kečup a pes Vorčestr?...jsem mimoň...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
kono68 - když se mi zapřísáhneš, že mi ho vrátíš, tak Ti ho půjčím (to vejce myslíš, že) v knižní podobě...Happy
V telefonu ho mám proto, abych si mohl číst tehdy,když mám chvíli času, to, co chci - tahat s sebou knihovnu je docela namáhavé... Laugh

EDIT - kono68, raději prosím mail...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Ládes napsal:
Pokud by někdo měl zájem o cca 30-40kg časopisů o zbraních a přijede si pro ně má je mít jinak skončí ve sběrně.
Něco už se recykluje a něco už je fuč-snad tam nabyvatel získá dostatek informací.Happy
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Surg napsal:
kono68 - když se mi zapřísáhneš, že mi ho vrátíš, tak Ti ho půjčím v knižní podobě...Happy
V telefonu ho mám proto, abych si mohl číst tehdy,když mám chvíli času, to, co chci - tahat s sebou knihovnu je docela namáhavé... Laugh

...jejda,to bych moc rád,taky sám nerad půjčuju jakoukoliv knížku,kdysi jsem půjčil trilogii Kosmonosy a dodnes mi ten člověk tvrdí,že jsem mu to nepůjčil...jinak,nabídku beru,a o co bys měl zájem ty?...napiš cokoliv,třeba to budu mít...a jsem moc rád za tvou nabídku,děkuji...adresu bych asi poslal přes PM...pardon,ZAPŘÍSAHÁM SE,ŽE TU KNÍŽKU VRÁTÍM !!!!!...je tu dost svědků...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/6/2009
Vážení kolegové, rád bych vás upozornil, že dnes v nakladatelství Dokořán vyšel dotisk pozoruhodné knihy:

Václav Cílek, Vojen Ložek a kol.Obraz krajiny - Pohled ze středních Čech.
http://www.dokoran.cz/index.php?&p=book.php&id=589

Už je na cestě. Grin
wpc
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2010
Chtěl bych Vás poprosit, scháním knihu Lidé pravěku viz odkaz

http://www.fortunalibri.cz/index.php?catalogue=4&book=88

Pokud by měl někdo doma rád odkoupím nebo si aspoň půjčím.

Díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Taky se přidám se sháněním jedné knihy Miloslav Martan-Pivo u protinožců aneb Trepujte v Austrálii . Za odkaz kde by byla k mání , případnou nabídku budu moc vděčnýAdmire
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pokročilý
wpc napsal:
Chtěl bych Vás poprosit, scháním knihu Lidé pravěku viz odkaz

http://www.fortunalibri.cz/index.php?catalogue=4&book=88

Pokud by měl někdo doma rád odkoupím nebo si aspoň půjčím.

Díky

Tady třeba jedna je, jen nevím jak se dostane přes Lamanš Confused
http://www.webareal.cz/globus/eshop/28-1-Knihy-pro-mladez/0/5/31197-Lide-praveku
wpc
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2010
Paráda, díky mocAdmire Admire Admire
Posláno:

Pokročilý
Michal.Vl napsal:
Taky se přidám se sháněním jedné knihy Miloslav Martan-Pivo u protinožců aneb Trepujte v Austrálii . Za odkaz kde by byla k mání , případnou nabídku budu moc vděčnýAdmire

Tak tady to bude horší. Neutral
Našel jsem pouze detailnější informace:
MARTAN, Miloslav. Pivo u protinožců, aneb, Trampujte v Austrálii.
Vyd. 1. Praha : United Fans, 2001. 183 s.Poutník.
ISBN 80-86129-25-X.
Vypadá to, že nakladatelství nyní nějakou formou funguje v:
Klub Julese Vernea Praha http://www.poutnik-knihy.cz/
Zkusil bych jim napsat.
K zapůjčení je třeba zde:
Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000555511
http://aleph.vkol.cz/pub/svk01/00055/55/000555511.htm
Knihovny spolupracují, mělo by být možné ji vypůjčit do nějaké tobě blízké.
Jinak asi číhat, občas mrknout na Aukro.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/18/2011
Code:
http://www.grada.cz/o-nozich_6333/kniha/katalog/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
Kluci díky a hlavně B5 kniha už je doma Happy V devadesátých letech tento cestopis vycházel na pokračování ve znovuzkříšených rodokapsech .Takže jsem ho pochopitelně nikdy nepřečetl celý a v souvislostech.
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/24/2011
Našel jsem konečně knihu Josefa Pajla v PDF - zde
na knifu jsem to nenašel (jestli to tu je, pak tento odkaz smázněte)

edit: ještě mít třeba ten iPAD,... Laugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/13/2012
ahoj, chci se zeptat na doporučení na nějakej dobrej román, čtu skoro všeWink dik
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum