ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
GOLEM - Výkresy Možnosti
Mat
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2006
Né jen je nech, pokud se ti chce tak oprav to co jsem ti knim napsal. Jinak ještě španěl má spodní šroubek v ose, na středu ta fotka je položená a vypadáto že je ke kraji, ne není.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Nakreslil som 3 noze ktore sa mne s tvojej produkcie najviac pacia, nie su uplne presne, ani nemali byť, posledny ktorí sa mi od teba este paci je ten čo si robil želvovi....
Posláno:

Štamgast
Pokial spravim odkazy na stiahnutie, tak ich skusim este opravit podla tvojich poznámok, *.jpg uz menit nebudem
Mat
Posláno:

Štamgast
golem84 napsal:
Nakreslil som 3 noze ktore sa mne s tvojej produkcie najviac pacia, nie su uplne presne, ani nemali byť, posledny ktorí sa mi od teba este paci je ten čo si robil želvovi....
Tam se omlouvám, ale ten ne. Je to za prvé lagiolka a tam trvám na svém nou hau, nebo jak se to jinak píše. A nebyl dělán pro Jirku, ale pro mě a to oba, to jen Jirka umí dobře ukecávat HappyHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
HappyGolem84:Chtěl bych tě poprosit jestli bys mi nenakreslil Hell Razora od BussehoWink.Sice ho mám čmrklej na papíře ale nějak se mi nepozdává.Dík
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
oki foto mam nakreslim
Posláno:

Štamgast
2lades: neviem najst rozmery, napis aky ho chces ja ho v noci nakreslim.... len pre istotu je to tento?.....
Posláno:

Štamgast
To je přesně on,v porovnání s battle mistress bych řekl že má tak 27-28cm,ale nakresli ho prosím tak aby se rozměry vlezl na 45 až 50mm širokou lištu.Dík moc
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
4LADES: Hadam sa ti bude hodit
Posláno:

Štamgast
Posláno:

Štamgast
4Ninja....
Posláno:

Štamgast
odkaz na *.pdf:
knife.php5.sk/graham.pdf
odkaz na *.dwg:
knife.php5.sk/graham.dwg
Posláno:

Štamgast
Odpoved k mailu: Ten VOX kreslit zatial nebudem, uz som ho skusal aj predtym, a nebolo to ono, zle foto, velky nepomer pohladu medzi cepelou a rukovätou, ak posles lepsie foto, tak nakreslym...
Posláno:

Štamgast
DíkyHappy
Posláno:

Štamgast
Este k tym Matovým nozom....

vykresy uz upravovat nebudem, ak chce niekto podla nich vyrobit kopiu Matovho noza tak nech si precita jeho pripomienky k nim tu na vlakne...

Myslím vsak, ze ak niekto takyto noz chce nech si ho da radsej Matovi spravit.....

Ja by som si ho tiez dal spravit jemu aj ked vykres som kreslil, ale hlavne pre seba.... Happy
Mat
Posláno:

Štamgast
No vidíš, máme kliku, právě jsem si říkal, že ty připomínky promažu, abych ti nesvinil vlákno. Mat
PS: Ještě že občas čtu Happy
Posláno:

Štamgast
HappyAhoj chlope,ještě jednou dík za toho Razora,ale jak to kreslíš?Pokud si chci vytisknout výkres v pdf ku ve skutečné velikosti,nepustí mě to přes 68% velikost.U Samových výkresů mi to jde na 98%.Dělají mi to veškerý tvoje výkresy.Sad
Posláno:

Štamgast
2Lades: Ja na to pouzivam - primo PDF creator, pdf vytvaram, ako tlacit do pdf, rovno s cadu, neviem aky creator na pdf pouziva SAM, ale v cade je to kreslene v mierke 1:1,ak mas CAD a chces to lepsie vytlacit tak sa da vykres na 2 A4(A3), vytlacit do 2 pdf, noz pol,napol, a mierka sedi na tych cca 98%, ak chces, mozem ti taketo *.pdf poslat na skusku, ale na vsetky vykresy to robit nebudem.... alebo skus zohnat nejaky *.dwg wiever a tlacit wiev okno rovno s cadu.... Happy
Posláno:

Štamgast
2Lades: skus vytlacit tieto, tu je to ulozene do 2 pdf....., je to dole hlavou ale uz sa mi to nechcelo otacatHappy

odkaz na *.pdf:
knife.php5.sk/1.pdf
knife.php5.sk/2.pdf
Posláno:

Štamgast
2ninja: nakreslim, ale su to posledne do vianoc, dalsie az v january, idem domov na sviatky a PC nehavam na intraku...

-este aj mimo tychto tvojich troch, skusim stihnut dalsie 4 co som tu este nedal ....
...ak teda este niekto surne chce vykres tak nech sem hodi foto, ale netreba to prehanat Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum