ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Bača Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/30/2006
Karel_K napsal:
Moc pěkná práce s kůží. Nože jsou taky moc hezké. Ale ty matičky... Razz

Dik, ale ako som pisal maticky nekritizovat. Laugh
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
slavik napsal:
Ser na maticky mas to fakt dobre oproti tym mojim neandrtalcom.
Pacia sa mi tie tvoje puzdra.

Vdaka, tie maticky su tam na ochranu. Na tej vrhacej je na konci med a je to docela makke. Ta maticka je o nieco tvrdsia a ked sa obije tak ju len vymenim. Happy Na Traperovi ju niekedy prerobim, navrtam tam dierku na ocko a zbrusim ten sesthran. Puzdro je urcite lepsie ako to prve, ale k dokonalosti este daleko. Docela som mal bobky spravit do tej plochy nejaku vyzdobu.
Posláno:

Štamgast
Miloš66 napsal:
Skús niečo podobné. v železiarstve to stojí cc 2,50.- Nie je to síce ideálne riešenie, ale aj to lepšie ako tie matky, čo tam máš.

Inak, zabudol som napísať, že je to skrutka na nábytok.

Hej toto uz nejaky cas mam (obrazky su niekde vpredu na tomto vlakne), ale nechcel som to tam davat prave preto ze to bude take ploche. Tie maticky maju svoju funkciu. Laugh
Posláno:

Štamgast
Slavik: ocel uz mas urezanu: cca 240 x 120 x 8 mm, 1800g. Povodne som si myslel ze to ma 12 mm hrubku, ale zmeral som ju a ma "len" 8 mm. Aspon nebudes musiet tolko brusit... Happy

P.S. fotku poslem neskorsie docerta...

baca vložil tyto přílohy:
aaa.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
Super dik,je celkom zachovala takto na pohlad.
Okolkej pojdes na tu vystavu,nech to dlho nevlacis.
PS. Co to drevo?Donesiem ti ho tam?
Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Štamgast
Ako som uz pisal, bolo potrebne ju prebrusit, ale stacilo len tak zlahka, vela hrdze na nej nebolo. Na vystavu pridem nieco medzi 10 a 11 hod., ked to tam donesies budem rad.
Posláno:

Štamgast
No, nie je sice 11. septembra ale aj tak... dvojicky. Nechcem to zakriknut, ale tusim sa mi uz zacinaju darit vybrusy. Este to sice nie je ziadny zazrak ale aj tak. Happy Zatial len predbezny vybrus a nie je to zakalene. Apropos: 17029 sa da doma kalit alebo sup s tym do kaliarne? Nerad by som to pobabral ked uz som sa s tym tolko narobil. A este dakujem Chtorrovi za inspiraciu jeho nozom. Obidva su take krpce, 170 mm na EDC.

DSCF3269.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Taky maly skrcok...

DSCF3316.jpg.jpg
DSCF3317.jpg.jpg
DSCF3318.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/31/2007
Ten krpec je fakt pekný. Ale až taký krpec to zas nie je. Pod rebro by som ho nechcel. Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/17/2006
Už hodnou chvíli koukám na ten nožík, zaujal mě. Má šmrnc,
velmi sympatický kousek. Materiál? A pouzdro bude?
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Nožíky sou pěkný, což o to. K tvému dotazu na kalení 17 029, musí do kalírny, nebo alespoň já využívám té možnosti, je to tak trochu jistota, že to bude pokaždé stejné. Mat
Posláno:

Štamgast
Miloš66 napsal:
Ten krpec je fakt pekný. Ale až taký krpec to zas nie je. Pod rebro by som ho nechcel. Happy

Dakujem, popravde ani ja by som ho pod rebro nechcel. Wink
Posláno:

Štamgast
waitman napsal:
Už hodnou chvíli koukám na ten nožík, zaujal mě. Má šmrnc,
velmi sympatický kousek. Materiál? A pouzdro bude?

Dik, material je osirotena korcula (jeden som uz z prvej robil, darcek pre brata niekde v predu by mali byt fotky), zastita nerez a rucka je z ceresne (zachranil som ledva taky kusok z celeho polena, ktore mi kompletne popraskalo). Sad Puzdro urcite bude, len zatial rozmyslam nad tvarom, chcel by som ho nosit na opasku ale nalezato, EDC.
Posláno:

Štamgast
Mat napsal:
Nožíky sou pěkný, což o to. K tvému dotazu na kalení 17 029, musí do kalírny, nebo alespoň já využívám té možnosti, je to tak trochu jistota, že to bude pokaždé stejné. Mat

Ja som dost tvrdohlavy (aj preto taky avatar), najprv to skusim sam vo vyhni a ked sa nezadari tak to poslem do kaliarne. Shocked
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/27/2004
Ahoj René!
Odkiaľ si zháňal Cordusal? (Alebo ako sa píše) Myslím, že Ti ho mal ktosi doniesť na výstavu nožov. Koľko vyšiel? Potreboval by som zakaliť pár nerezoviek a vyzerá to, že bez vákua, tak by som rád niečo podobné zohnal...
Inak pekné nožíky. Už si načal tú nerezovku z výstavy?
Posláno:

Štamgast
Oscarr napsal:
Ahoj René!
Odkiaľ si zháňal Cordusal? (Alebo ako sa píše) Myslím, že Ti ho mal ktosi doniesť na výstavu nožov. Koľko vyšiel? Potreboval by som zakaliť pár nerezoviek a vyzerá to, že bez vákua, tak by som rád niečo podobné zohnal...
Inak pekné nožíky. Už si načal tú nerezovku z výstavy?

Stevo,
poslal som ti to na PM.... dik, tie dva rovnake su z tej tvojej. Wink
P.S. ked panboh da a zajtra bude dobre pocasie tak ich pojdem kalit ... Shocked
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2005
baca napsal:
No, nie je sice 11. septembra ale aj tak... dvojicky. Nechcem to zakriknut, ale tusim sa mi uz zacinaju darit vybrusy. Este to sice nie je ziadny zazrak ale aj tak. Happy Zatial len predbezny vybrus a nie je to zakalene. Apropos: 17029 sa da doma kalit alebo sup s tym do kaliarne? Nerad by som to pobabral ked uz som sa s tym tolko narobil. A este dakujem Chtorrovi za inspiraciu jeho nozom. Obidva su take krpce, 170 mm na EDC.

máš je pěkný jinak to já bych se asi uděkoval ajnšto vzdor bláznivejm amíkům tu stejně všechno už jednou někde bylo Laugh a přimlouvám se k Matovi radši do kalírny stím je škoda to zmrvit ;)
Posláno:

Štamgast
Tak mam z toho kalenia zmiesane pocity, jeden sa mi podarilo ako tak ustat, ten druhy sa mi vsak roztopil... Nasledujuca uloha, vyrobit novu vyhen, dostal som do daru funkcne jadro vyhne aj s pakami. Cez dovcu budem robit ram na vyhen a osadim tam to jadro. Potom si to uz snad budem vediet ustrazit, doteraz to bud islo naplno alebo vobec... . btw som bol z toho uplne mimo, ze som dosiahol taku teplotu aby sa mi vo vyhni roztopila ocel... Shocked Shocked Shocked

DSCF3454.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
No ty koky.Noziky pekne,skoda toho roztopeneho.Spravil by som si s toho takeho maleho patvarneho hajzlika pod limec kosele ,nech aspon ten pekny vybrus nepride len tak nazmar.

Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Štamgast
Skor som rozmyslal nad tym, ze ho niekomu darujem na zatvarak. Zakaleny je aj ked neviem na kolko hrc. Staci ho zlahka prebrusit. Hrubka skoro 4mm, dlzka cepele odhadujem tak 8-9cm. Ak ma niekto zaujem, tak na email...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum