ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Milan Pokorný Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/27/2001
Já chci taky umět dělat zaírací nože, ani nemusejí být takhle pěkný!!!!!!!!!Angry Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Jsem rád, že jsi založil tuhle větvičkuWink, už vím, od koho si nechám udělat nožíkWink Jestli můžuLaugh Jinak je to nádhera a nádhera a ... Jo a zapoměl jsem ještě na nádheru...
Posláno:

Štamgast
Ani tak nejde o peníze, protože všechno má jen takovou cenu, jakou je za to někdo ochoten zaplatitHappy
Spíš mě zajímají dodací lhůtyWink, protože tuším, že vy jako nožíři budete dost vytížení... Osobně svojí objednávku vidím tak na jaroHappy
Posláno:

Štamgast
ˇMilane dík, beru na vědomí, teď už jen doškudlitWink Na jaře se ozvu.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/22/2005
Zdravim Mikiho. Moc se mi líbí Tvůj prezentovaný nůž, s tanto čepelí. Nejvíc se mi ale líbí damašková kresba na čepeli. Potřeboval bych vědět jestli jsi ten damašek dělal sám a jak, nebo kdo Ti ho dělal. Moc by mi pomohlo, kdybych věděl, jak se tenhle vzor skládá a svařuje. Předem díky za odpověď. Mira.
Posláno:
Začátečník
Děkuji Ti Miky za odpověd, já se damaškem trochu zabývám, jen po večerech. Právě tenhle vzor damašku je moc pěkný, a moc mě štve, že ho neumím udělat. Proto prosím kolegu Pokorného, jestli by byl ochoten mi prozradit výrobu této kresby damašku. Nechci ho používat na čepele nožů, ale na jiné věci. Já se damaškama na nože zabývám pouze okrajově. Předem díky za kladnou odpověd. Mira.
Posláno:
Začátečník
Díky Ti Miky za další informaci o Tvém noži. Zkusím se tedy nějak dostat na kolegu Pokorného a zjistit informace o výrobci toho nádherného damašku. Kbybys mohl, pošli mi nějakou trochu lepší fotku tý damaškový čepele. Díky moc. Moje adresa je : mlyn.broz@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Řekl bych, že je to švédskej damasteel - nestandartní znamená, že je to z kraje tyče nebo lišty, kde plánovaný pravidelný vzor teprve začíná. Je to podle mě hezčí a kupodivu myslím i levnější.
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
řekl bych, že joó, ten stejnej profil mám opakovaně doma ("ale pravidelnější"), takže souhlas, že z kraje tyče je nepravidelný a o hodně "HEZČEJŠÍ".WinkWink

PS: dotaz na P.D. ?Budeš v Brnisku i se svejma cajkama??RazzRazzRazz

Petr Dohnal napsal:
Řekl bych, že je to švédskej damasteel - nestandartní znamená, že je to z kraje tyče nebo lišty, kde plánovaný pravidelný vzor teprve začíná. Je to podle mě hezčí a kupodivu myslím i levnější.

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Začátečník
Díky všem za informaci o původu damaškové čepele. Bohužel, že je od švédského damastelu. Vzor na čepeli vyšel zřejmě jen čistou náhodou. Tento velice podobný vzor damašku se totiž používal a vyráběl v Anglii na výrobu nádherných damaškových hlavní v 19. století. Byl to tzv. anglický nebo vodový damašek se vzorem pavích per. Takže ještě jednou díky za pomoc. Mira.
Posláno:

Admin
Skupiny: Admin
Připojený: 7/16/2001
zavřený - přední strana

.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
jo tak tendle bych moh,(az na ten otviraci disk)opetovne uzasna prace
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Přesně podle mého gusta. Fakt pěkný.
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Nejsem zavírákovej, ale až si pořídím (jednou to bude určitě) zavírák na EDC, tak to bude od našeho admina. Mohu-li, super, skvělé, luxus detail práce ......LíbíWink
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/21/2005
...hezký,trochu si říkám,že nás tím "křížákem" jen testuješ...jako kdo se ozveLaugh

Jinak samozřejmě O.K.
Posláno:

Admin
Na výstavě v Praze se nejvíce líbil tento nový model - čepel RWL-34, rukojeť Eben-Makkasar, kování Titan, příložky Titan, zadní mezistěna (překvapivě) Titan, v otevíracím kolíčku vloženo očko z mamutí kostiWink

Milan

.
Posláno:

Admin
z druhé strany - zapomněl jsem uvést, že čepel má 11 cm...

.
Posláno:

Admin
zavřený

.
Posláno:

Admin
hřbet

.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Už jsem psal - ten předchozí je přesně podle mého gusta.
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum