ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ZASKODNIK Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/1/2006
Tak, teď by se to mělo, z rapidu dát, zase stáhnout: http://rapidshare.com/files/125873298/priruckapropruzkumniky.rar.html Happy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/16/2009
Já mám internet přes WiFi, takže bohužel sdílím IP s desítkama dalších. Z Rapidu díky tomu vlastně nestáhnu téměř nikdy nic, ale Příručka pro průzkumníky se dá stáhnout ještě na http://uloz.to/556012/priruckapropruzkumniky.pdf
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...jak se tady někde psalo o Elstnerovi,tak jsem chtěl juknout jestli a kde ho mám a jasně že je fuč resp. "u někho".A když jsem se v tom tak hrabal napadlo mě,že by nebylo marný nabídnout někomu knížky,který mám dvakrát nebo je prostě už nemusím mít.Do inzerce to dávat nechci aby jsem neodsunoval jiný inzeráty...vlastně to nechci prodávat spíše bych to viděl na nějaký "čenž".Taky je možný,že tady nějaký téma jako bleší trh je a pak budu za volaRazz možná by se dalo k názvu tohodle vlákna přidat pouze "a jiné knihy"
Tohle může jít z domu :

EM vložil tyto přílohy:
book.jpg.jpg

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/29/2008
Povodne som na toto vlakno ani nechcel kliknut, ale vysledkom mojho klinkutia je to, ze uz mam stiahnutu Prirucku pro pruzkumniky! Happy
Tuto knizku som strasne davno vlastnil, ale kedze som mal asi tak 10 rokov, tak sa mi ju podarilo aj niekde stratit (dufam, ze sa nedostala do "nepovolanych rukou" Happy ). Uplne som sa s nou teraz vratil do detskych cias Happy

Dakujem za link!
my-saks.webnode.sk
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/11/2007
Pánové,mám dotaz.Nikomu nevadí že některé stránky se nezobrazuji?Já bych prosil jestly je možné ty poškozené strany dohrát,nebo znovu celé bez chyb.Děkuji.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/20/2006
Teda pánové, tak jsem si tu příručku pro průzkumníky taky stáhnul a už po zběžným prolistování si myslím, že je to nakulový. Jistě chápu, že pro někoho je nezbytně důležitý vědět, po čem voní yperit, tabun, nebo sarin. Jak správně někoho praštit krátkou nebo dlouhou hůlkou. Případně jak vyrobit umělej pařez, aby se do něj moh schovat.... Ale zálesáckejch vědomostí je tam pomálu. Všechno co tam je jsem už věděl, nebo věděl, že to najdu v mejch nebo dědovejch skautskejch příručkách a to v omoc lepší kvalitě popisu i zobrazení. (ostatně, některý obrázky v příručce jsou skoro určitě čmajznutý). A ještě jedna skromná myšlenka, co si může dovolit v a k přírodě průzkumník v době konfliktu, si rozhodně nemůže dovolit zálesák (nebo buřtman libo-li), pokud aspoň trochu soucítí s naší těžce zkoušenou středoevropskou divočinou.
Ale jako sběratelská raritka.... budiž.
jirikostinek.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2006
Co já mám osobní zkušenost s knihami pana Chlíbka, musím říct, že jsem dost zklamán. A opravdu, stokrát lepší je SAS Přežití od Wisemana. Rádoby tvrďácké řeči o tom, jak nějací ruští hrdinové ve výcviku rozpárali krávu, aby z ní dostali pouzdro s intrukcí namísto toho, aby jí dali projímadlo a ona se v klidu vy*****....no, já nevím. Je to taková ta kniha, co si koupíte s vidinou toho, že se z vás po přečtení stane Rambo. A ono nic...po přečtení spíš litujete těch utracených peněz. Blábol nad blábol.
Ale toť můj názor....po přečtení. Happy
"...proto se nikdy nepřestávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě!..."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Loner:Nějak ten odkaz nefunguje,ale dík.Byla to taková červená brožura s poměrně tenkými listy a spoustou stránek vydaná ještě za totáče,víte jak to chodí.Ty nepůjčil bys mi tu příručku?Za týden vrátím.Po čtrnácti dnech"Já ji půjčil ještě kámošovi on ti ji donese.Na a kámoš:Co?Já o ničem nevím!Mně nikdo nic nepujčoval....Angry
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/16/2008
Ládes napsal:
Loner:Nějak ten odkaz nefunguje,ale dík.Byla to taková červená brožura s poměrně tenkými listy a spoustou stránek vydaná ještě za totáče,víte jak to chodí.Ty nepůjčil bys mi tu příručku?Za týden vrátím.Po čtrnácti dnech"Já ji půjčil ještě kámošovi on ti ji donese.Na a kámoš:Co?Já o ničem nevím!Mně nikdo nic nepujčoval....Angry

Pod nim je odkaz na uložto ja som to stiahol bez problémov.
ERRARE HUMANUM EST
Posláno:
Štamgast
lednacek napsal:
Pánové,mám dotaz.Nikomu nevadí že některé stránky se nezobrazuji?Já bych prosil jestly je možné ty poškozené strany dohrát,nebo znovu celé bez chyb.Děkuji.

A fakt! Sad Medzi stranami 80-100 sa nevyobrazuje osem stranok... skoda... asi tam boli supertajne protiimperialisticke informacie napisane neviditelnou tlacou Happy alebo tlacou, ktora po uplynuti predom stanovenej doby expiruje Wink
my-saks.webnode.sk
Posláno:
Štamgast
frog napsal:
Teda pánové, tak jsem si tu příručku pro průzkumníky taky stáhnul a už po zběžným prolistování si myslím, že je to nakulový. Jistě chápu, že pro někoho je nezbytně důležitý vědět, po čem voní yperit, tabun, nebo sarin. Jak správně někoho praštit krátkou nebo dlouhou hůlkou. Případně jak vyrobit umělej pařez, aby se do něj moh schovat.... Ale zálesáckejch vědomostí je tam pomálu. Všechno co tam je jsem už věděl, nebo věděl, že to najdu v mejch nebo dědovejch skautskejch příručkách a to v omoc lepší kvalitě popisu i zobrazení. (ostatně, některý obrázky v příručce jsou skoro určitě čmajznutý). A ještě jedna skromná myšlenka, co si může dovolit v a k přírodě průzkumník v době konfliktu, si rozhodně nemůže dovolit zálesák (nebo buřtman libo-li), pokud aspoň trochu soucítí s naší těžce zkoušenou středoevropskou divočinou.
Ale jako sběratelská raritka.... budiž.

Ale ved to nie je prirucka pre burtmanov a zalesakov, ale pre pruzkumnikov z casov studenej vojny! A vtedy sa myslim moc na prirodu neprihliadalo... jasne, ze mi je na prd ako si z parezu spravit strelecke postavenie, ale ta atmosfera tejto prirucky Happy Ta je rozhodujuca! Wink
Ja nemam ziadne skautske prirucky a myslim, ze tato kniha sa ich nesnazi nahradzovat.
Inak volakedy mal som aj Prirucku pohranicnika, o tej neviete, kde by sa dala stiahnut??
my-saks.webnode.sk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Myslíš túto ? Wink

cykloturista vložil tyto přílohy:
PriruckaPrePohranicnika_1.jpg.jpg
PriruckaPrePohranicnika_2.jpg.jpg
PriruckaPrePohranicnika_3.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
joooooooooooooooo ....to je vona !!! prosím - upni to .Jo a v té příručce pro průzkumníky skutečně mezi stranami 80 - 100 chybí nekolik stránek.Může to někdo opravit? Děkuji Wink

pánové nemá někdo tohle????

abyrlev vložil tyto přílohy:
Image.jpg

mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:
Štamgast
cykloturista napsal:
Myslíš túto ? Wink

Presne tu Wink
my-saks.webnode.sk
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
Ládes napsal:
Loner:Nějak ten odkaz nefunguje....

Funkční odkaz:
http://rapidshare.com/files/125873298/priruckapropruzkumniky.rar.html
Pak, ještě další funkční, od nožomila Toulavého: http://uloz.to/556012/priruckapropruzkumniky.pdf
Případně to můžu, zkusit poslat mailem.Wink
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/9/2004
abyrlev napsal:
joooooooooooooooo ....to je vona !!! prosím - upni to .Jo a v té příručce pro průzkumníky skutečně mezi stranami 80 - 100 chybí nekolik stránek.Může to někdo opravit? Děkuji Wink

pánové nemá někdo tohle????

ano mám ji, sehnal jsem ji náhodně v antikvariátu
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/13/2009
Dakujem vsetkym za material ulozeny na rapidshare! Uz to mam stiahnute a studujem! Wink

RK
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
EM napsal:
...jak se tady někde psalo o Elstnerovi,tak jsem chtěl juknout jestli a kde ho mám a jasně že je fuč resp. "u někho".A když jsem se v tom tak hrabal napadlo mě,že by nebylo marný nabídnout někomu knížky,který mám dvakrát nebo je prostě už nemusím mít.Do inzerce to dávat nechci aby jsem neodsunoval jiný inzeráty...vlastně to nechci prodávat spíše bych to viděl na nějaký "čenž".Taky je možný,že tady nějaký téma jako bleší trh je a pak budu za volaRazz možná by se dalo k názvu tohodle vlákna přidat pouze "a jiné knihy"
Tohle může jít z domu :

měl bych zájem o Lstí a klamem, co bys za ni chtěl?
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Abyrlev napísal 8.3.2009. :
joooooooooooooooo ....to je vona !!! prosím - upni to .....

Narazil so na oskenovanú Príručku pohraničníka...spomenul som si, že ju niekto hľadal....

*1.část http://rapidshare.com/files/222955127/Prirucka_pohranicnika.part1.rar
*2.část http://rapidshare.com/files/222977196/Prirucka_pohranicnika.part2.rar

Má to vyše 300 MB, nie je to PDF, ale skeny sú kvalitné. Odkazy sú zo stránky :
http://pohranicnik.bloguje.cz

Mimochodom, len nedávno som našiel stránku, ktorá mi už pomohla nájsť dvoch kamarátov z vojny - spolu sme slúžili u PS. Kto chce prežiť trochu nostalgie, vidieť, ako vyzerajú pohraničné roty teraz, nech sa sem pozrie.
http://www.vojensko.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
cykloturista napsal:
...spolu sme slúžili u PS. Kto chce prežiť trochu nostalgie, ...

No vida, už se podřekl...

Tak nostalgie se ti zachtělo Confused Jako střelbu na živej terč za opušťák nebo psa na dlouho cvičeného na útok bez náhubku? No aspoň víme, kdo je kdo... (blicí smajlík)

EDIT: Ty roty stojí na místech bývalých vesnic, odkud byly statisíce lidí násilně vyhnány, lidí co se tam narodili, co tam strávili většinu svého života a maj tam pochované generace svých předků a už nikdy v životě se tam nesměli podívat, dovedeš si to vůbec představit, jakou hrůzu ta tvoje "nostalgie" představuje?

Jelikož se celá následná debata zvrhla, odmazal jsem svoje vstupy. Nic jsi nepochopil Ivánku, vůbec nic Cry ...
...bez komentáře...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum